Elképzelhető, hogy valaki gyerekkor után hosszútávon együtt, egy háztartásban éljen a testvérével/testvéreivel? Vannak itt ilyen testvérek, esetleg ti ismertek egy háztartásban élő testvéreket?
Én együtt élek a testvéremmel.
Nagyon szoros és jó a kapcsolat közöttünk kicsi korunk óta.
Iszonyat sokat nevetünk együtt. Mindig jó a hangulat. Szeretjük a társaságot.
1 portán 2 külön lakrészben élünk.
Ő a 3 gyerekével és párjával és én is a párommal.
Szerintem nem jó ötlet.
Minden családnak kellene hogy meglegyen a saját magánélete.
Mellesleg ahol gyerekek vannak, ott az egyiket zavarhatja a másik család és fordítva.
Hangzavar meg a szokások... Én nem tudnék így élni.
nálunk a két húgom lakott így egy nagy lakótelepi lakásban, míg mindketten férjhez nem mentek. aztán az egyik ugyanott vett egy másik lakást. született 2X2 gyerekük, majd (egészen más okok miatt) úgy döntöttek, hogy családi házba költöznek. Ja. egy földszint-emeleti kertes ikerházba, mindezt saroktelken. :)
vmi miatt nem tudnak elszakadni egymástól
Volt két kollégám (mindkettő férfi). Egy lakásban -a szüleik volt lakásában- éltek, életvitelszerűen. Volt mindkettőnek barátnője, hol a barátnők jártak át hozzájuk, hol ők a barátnőkhöz -de össze sose bútoroztak. A báty főzött és takarított rendszerint, az öcs pedig vásárolt, és mosott.
Nem fiatalokat kell elképzelni, hanem ilyen 50 körüli embereket.
Sajnos, úgy két év különbséggel mindketten elhunytak nem régiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!