Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen viszonyban vagytok a...

Milyen viszonyban vagytok a párotok testvéreivel?

Figyelt kérdés

A párom családja és a kiskorú testvérei messze laknak, így még nem érzem valami szorosnak a kapcsolatot velük, pedig nagyon szeretném. Párom öccse köszönés képp megölelt, olyan boldog voltam, az ilyen apróságoktól sokkal jobban családtagnak érzem magam.

Ti jó kapcsolatban vagytok a párotok testvéreivel? Érdekel, hogy jóban legyetek? Mennyi idő után lett baráti hangulat köztetek?

2021. máj. 31. 20:30
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem igazán kedvelem a testvérét, szerintem ő sem engem, de nem veszekszünk vagy ilyesmi. Nem kell mindenkinek mindenkivel jóban lenni.
2021. máj. 31. 20:39
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem, külföldön él.
2021. máj. 31. 20:48
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

A legelső komoly párom húgával jóban voltam :). Nagyon sok dolgot elmondott nekem és szerveztünk külön csajos programokat is már az eleji kezdve oda vissza jó volt a viszony és nyitott is .

A második páromnak négy testvére volt. Igazából ott a nővére terhes volt és együtt mentünk babaruhákat venni , sokat segédkeztem neki és sokat is voltam nála . Nekem inkább a fiúkkal volt bajom. A bátyja nem szerette ha ott vagyok és állandóan áskálódott . A másik bátyja ignorált.

Jelenlegi páromnak van egy bátyja, O idősebb jóval . Kicsit befelé forduló, nincs barátnője , de nagyon jó társaság tud lenni. Nőnapon, szülinapon is gondol rám és nagyon aranyos. A kérdésre válaszolva mennyi idő után lett mind három esetben más. Utolsóhoz évek kellettek.

2021. máj. 31. 20:52
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
Megvagyunk, nem sokat látjuk egymást de találkozáskor beszélgetünk. Nem okoskodunk bele egymás életébe, de érdeklődünk azért hogy mi van a másikkal. Nem szoros nem is mély a kapcsolat de igyekszünk jól kijönni egymással.
2021. máj. 31. 21:30
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem kedveljük egymást, nem keressük egymás társaságát. Ami persze nem baj. Mindenki éli a saját életét. Egyébként pár ház választ el minket de még igyse járunk össze
2021. máj. 31. 21:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nagyon jóban vagyunk, szeretem őket. A férjem és nővérem úgyszintén. Mi vagyunk a kistesók a családban, jóval fiatalabbak. Ölelés és puszi a köszönés/elköszönés.

Azonnal jóban voltunk, mintha ezer éve barátok lennénk, nagyon jól esett ez a fogadtatás. :)

2021. máj. 31. 21:49
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem őket, pedig több testvére is van. Szerintem egyikünk sem kíváncsi a másikra.
2021. máj. 31. 22:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetektől kedvesen és közvetlenül fogadtak ami jól esett. Igazából mindenkit így fogadnak, csak akkor nem kedvelnek valakit aki valóban tett róla, én meg nem adtam okot arra hogy negatívan álljanak hozzám.

Szóval jóban vagyunk, de ahhoz hogy barátok legyünk nekem több kell mint évi pár találkozás. Akit a bizalmamba fogadok annak elmondom olyan bajokat amiket a párom testvérémeinek nem. Talán az is benne van hogy sok mindenben nem gondolkoznak úgy mint én, sok dologban nem vagyunk egy hullámhosszon tehát barátok nem is igazán tudnánk lenni. Nem tudom érthető-e de nem akarok részleteket írni. De ez nem baj, ez van. Családi eseményeken jól elvagyunk, nekem ennyi elég.

2021. máj. 31. 22:07
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi jóban vagyunk. Más rokonával van gondom.
2021. máj. 31. 22:09
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Jóval fiatalabbak nálam, nem vagyunk rosszban, de isten igazából pont megvagyunk egymás nélkül. Családi találkán váltunk pár szót, azt is max az én részemről illemből. Túl nagy köztünk a generációs /neveltetés szakadék.
2021. máj. 31. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!