Milyen viszonyban vagytok a párotok testvéreivel?
A párom családja és a kiskorú testvérei messze laknak, így még nem érzem valami szorosnak a kapcsolatot velük, pedig nagyon szeretném. Párom öccse köszönés képp megölelt, olyan boldog voltam, az ilyen apróságoktól sokkal jobban családtagnak érzem magam.
Ti jó kapcsolatban vagytok a párotok testvéreivel? Érdekel, hogy jóban legyetek? Mennyi idő után lett baráti hangulat köztetek?
Nem különösebben mély vagy szoros, de igyekszünk jól kijönni egymással, amikor találkozunk érdeklődünk egymás felől, jókat beszélgetünk.
Közel egyidősek vagyunk
Az öccsével megvagyok. Váltunk pár szót, köszönünk egymásnak.
A húgával szó szerint csak udvarias szia.
Beszélgetünk ha anyóséknál összefutunk, de semmi bensőséges. Nincs bajunk egymással, csak mások vagyunk, más értékrenddel.
A tesóm barátnőjét viszont nagyon kedvelem. Vele baráti kapcsolatom van. Eljárunk vásárolgatni, átjön kávézni stb
Köszönöm mindenkinek a választ, ment a zöld kéz!
Akkor ez csak az én agymenésem, hogy testvéri viszonyt szeretnék velük kialakítani. Mivel nemsokára házasság lesz, úgy érzem ugyan olyan családtagok, mint az én vérrokonaim így ugyan olyan kapcsolat lenne jó velük is. Elég lassan, de alakulgat azért.
Fiatalabb koromban a pasijaim testvéreivel nem ápoltam nagy kapcsolatot (vagy egykék voltak).
Férjem hugát imádom. Egyidősek vagyunk, férjem és a huga egyébként sokban különböznek, de imádom sógornőm társaságát, és a férjéét is. Sajnos most nem egy országban élünk, de már várom, hogy kiköltözzünk mi is oda ahol ők élnek és többet legyünk együtt, szervezzünk programokat, a gyerekeink is jó kapcsolatot ápoljanak. Vidám, energikus, értelmes emberek, elmondhatatlanul szeretem őket.
Sógornőmtől támogatást is kaptam egy nehéz élethelyzetben.
Ehhez képest a saját testvérem... hagyjuk is. :D Nincs jó viszonyunk, egy parancsolgató, bunkó valaki, aki max csak a látszat kedvéért játssza el, hogy kedves velem (amikor meg nem kérek belőle, akkor én vagyok a hülye).
Szóval emiatt duplán örülök a férjem oldali sógornőmnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!