Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem kikezdett a párommal...

A nővérem kikezdett a párommal. Túl reagálom vajon a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom bemásolt egy facebook beszélgetést nekem, a nővéremmel beszélgetett, aki félre érthetetlen üzeneteket küldött a páromnak. Nem irom le, hogy szó szerint mit írt, mivel ez nem ide való. A lényeg, hogy a páromat egy éjszakás kalandra próbálta rábeszélni. El akarta csavarni a fejét. Viszont ez nem sikerült!

A nővérem, ha lehet annak szólítani az ilyet, 27 éves és van egy 2 éves kislánya és férje akivel lassan 5 éve együtt van!

Gondolhattam volna, hogy mi a terve, hiszen a kapcsolatunk az mindig is rossz volt és állandóan a páromról kérdezgetett és mindig megjegyzéseket tett rá, hogy milyen jó kondiban van stb.

Az egyik barátnőm szóvá is tette, hogy mennyire érdeklődik, vonzódik a párom iránt.

Lehet, hogy most én vagyok a nagyon rossz hugi, de tervezem, hogy megmutatom a párjának az üzeneteket amiket a páromnak írt. Szerintem ez a helyes!

A "nővéremmel" beszéltem azóta és az elején mindent tagadott és amikor elmontam neki, hogy mi a tervem bocsánatért esedezett, bevallott mindent. Az üzeneteket vissza olvasva, nem hinném, hogy megbánta, ha a párom olyan ember lenne, akkor biztos "széttette" volna a lábát! Nagyon erős bennem az ösztön, hogy mindenről kitalálaljak, hogy milyen ember is ő valójában!

Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Szerintetek túl reagálom? Undok dolog lenne?

2021. máj. 25. 19:09
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
92%
Én tudni szeretnék róla ha a párom megcsalna . Gyerektől független . Még akkor is ha nem vált fizikálissá a megcsalás . Szerintem nem szép dolog ezt elhalgatni .
2021. máj. 26. 07:32
 52/60 anonim ***** válasza:
27%

Az a baj, itt mindenki abból indul ki, hogy a férj nem tud a felesége természetéről.

Nagyon sok esetben tud a férj, feleség arról, hogy a párja nem hűséges, de szemet huny fölötte, amíg nem szembesítik vele. Mert akkor már kénytelen vele foglalkozni.

Szerintem is hagyd őket, mert az emberek általában megérdemlik egymást. A gyereknek meg miért lenne jobb ha az anyja megkapja a felügyeletét és elkezd még jobban "élni", vagy egy másik kapcsolatban ugyanígy félrejárni?

Az meg a másik, hogy nem tudhatjuk, milyen az apa. Itt mindenki vizionál egy ártatlan, dolgos embert, aki nem tud a felesége hűtlenségéről. Az is lehet, hogy ugyanazt csinálja, mint ő.

Én azt mondom, az emberek általában megérdemlik a párjukat.

2021. máj. 26. 08:16
 53/60 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem ne mond el.

Egyrészt hiába próbálkozna megint a párodnak úgysem kell ez anyuka nővéred aki idősebb nálad és a személyisége ilyen borzalmas.

Ahogy fentebb irják az is valószínű hogy a férje is hasonló természetű,tudod a zsák a foltját.

2021. máj. 26. 09:00
 54/60 anonim ***** válasza:
88%
Én kitálalnék, mint a sz*r! Nem vagyok bosszúálló típus egyáltalán, de rohadjon meg az ilyen!
2021. máj. 26. 09:13
 55/60 anonim ***** válasza:
88%

Azon gondolkozz el, mit tennél ha a füledbe jutna egy pletyka hogy a tesód lefeküdt a férjeddel. A tesód megteheti a későbbiekben hogy ilyet terjeszt és a te boldogságodnak lőttek. Lehet hogy nem igaz, de elültetné a bogarat a füledbe és ez akár meg is mérgezhetné a te kapcsolatodat.

Abban igaza van itt sokaknak hogy a harag nem jó tanácsadó, tehát aludj rá egyet. De ha holnap is dühösen ébredsz akkor fogd a párodat (ha partner ebben) és álljatok oda a tesód férje elé.

Te pillanatnyilag sík ideg vagy a hülye tesód miatt, és ezzel senki nem foglalkozik pedig kéne. Szerencsés vagy hogy ilyen párod van akinek van gerince és szerintem ez az egyetlen amit tehetsz hogy a későbbiekben ne ismétlődjön meg a próbálkozása.

2021. máj. 26. 14:42
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

Jajj hagyjuk már ezt a gyereke van dolgot. És az minden alól felment vagy mi?? Mi kára lenne ebből a kisgyereknek? Az hogy szétmennek a szülei? Hát azt akkor köszönje a drága anyukájának hogy nem bír a vérével. Rengeteg gyerek él úgy hogy elváltak a szülei, attól még az anyja is meg az apja is ugyanúgy szeretni fogja.

Amúgy én elmondanám a helyedben. Amúgy sem jó a viszonyotok, azt írtad nem tekint a hugának. Benne sem volt semmi visszafogottság amikor ezeket írta a párodnak, neked miért legyen? És amúgy lehet írni hogy végül nem feküdtek le de az egyértelmű hogy nem a nővéreden múlott.

És ha a párod beadta volna a derekát? Hidd el hogy előtted is nyomta volna felé a 'kacsintgatásokat' meg stb-t és nem szégyenkezve húzta volna meg magát.

És amúgy is ha a másik oldalt nézzük, én a nővéred férje helyében tudni szeretnék a dologról és nem egy hazugságban élni.

2021. máj. 26. 14:52
 57/60 anonim ***** válasza:
100%
Én a facebook oldalára is kiposztolnám az üzenetek képernyőképeit, had tudja meg minden ismerőse és rokona milyen. Emellett annak is elejét venné hogy bárki elhiggye hogy lefeküdtek.
2021. máj. 26. 17:10
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek is van a dologban - ÉS? Pont miatta kell tálalni, hogy ne a "remek" mintát lássa, miszerint anyuci simán félrejár, apuci meg tűri mint a hlye.
2021. máj. 27. 10:17
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem a legnagyobb megkönnyebbülés volt, mikor az exem lebukott és bizonyosságot kaptam.

Sejtettem, hogy valami nem oké, bizonyíték híján viszont csak őrlődtem, úgyhogy miután egy szerelmes üzenet félrement és nálam landolt (nekem is írhatta volna, csak épp a becenév nagyon nem stimmelt), kérdőre vonhattam és kidobhattam.

2021. máj. 27. 10:35
 60/60 anonim ***** válasza:
74%
még mindig bevesztek mindent...
2021. máj. 27. 16:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!