Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem kikezdett a párommal...

A nővérem kikezdett a párommal. Túl reagálom vajon a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom bemásolt egy facebook beszélgetést nekem, a nővéremmel beszélgetett, aki félre érthetetlen üzeneteket küldött a páromnak. Nem irom le, hogy szó szerint mit írt, mivel ez nem ide való. A lényeg, hogy a páromat egy éjszakás kalandra próbálta rábeszélni. El akarta csavarni a fejét. Viszont ez nem sikerült!

A nővérem, ha lehet annak szólítani az ilyet, 27 éves és van egy 2 éves kislánya és férje akivel lassan 5 éve együtt van!

Gondolhattam volna, hogy mi a terve, hiszen a kapcsolatunk az mindig is rossz volt és állandóan a páromról kérdezgetett és mindig megjegyzéseket tett rá, hogy milyen jó kondiban van stb.

Az egyik barátnőm szóvá is tette, hogy mennyire érdeklődik, vonzódik a párom iránt.

Lehet, hogy most én vagyok a nagyon rossz hugi, de tervezem, hogy megmutatom a párjának az üzeneteket amiket a páromnak írt. Szerintem ez a helyes!

A "nővéremmel" beszéltem azóta és az elején mindent tagadott és amikor elmontam neki, hogy mi a tervem bocsánatért esedezett, bevallott mindent. Az üzeneteket vissza olvasva, nem hinném, hogy megbánta, ha a párom olyan ember lenne, akkor biztos "széttette" volna a lábát! Nagyon erős bennem az ösztön, hogy mindenről kitalálaljak, hogy milyen ember is ő valójában!

Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Szerintetek túl reagálom? Undok dolog lenne?

2021. máj. 25. 19:09
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
30%
Beszéljen anyud a nővéreddel, ha már úgyis tud róla!
2021. máj. 25. 21:54
 32/60 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy egy 27 éves nőt meglehetne nevelni. Anyum beszélhet neki, nem fog változni a helyzet. A páromra már régóta "úgy" nézett vagy néz. Nem tudom, hogy ő fog-e valaha változni. Örüljön, hogy eddig csak anyámnak mondtan el :) iszonyatosan haragszok rá, hiszen én 23 éves fejjel nem tudnám elképzelni, hogy bármelyik családtágom/rokonom/barátom párjával kikezdjek! Erkölcs kérdése az igaz, de azt nézhetné, hogy a huga vagyok még, ha nem is tekint annak, attól még egy vér folyik az ereinkben.
2021. máj. 25. 22:02
 33/60 anonim ***** válasza:
17%
30, ne haragudj, de te csak vádaskodsz alaptalanul és olyasmiről beszélsz, amiről fogalmad sincs. Az a baj, hogy nem tudsz elképzelni más megfontolást - s ezt el is hiszem - így magadból kiindulva csak ez a megoldás marad, amit elképzelhetőnek vélsz. Az igazság az sokkal árnyaltabb, mint gondolnád. De te bizonyára Krisztusnak is megpróbálnád megmagyarázni, hogy csak azért menti meg a bűnösöket, mert ő maga egy gazember...
2021. máj. 25. 22:12
 34/60 anonim ***** válasza:
19%
Kérdező, szerencsére a "kutyából nem lesz szalonna" elvet azért sokan sokszor megcáfolták már a világon. De tény, hogy azzal, hogy valakibe belerúgsz, mert úgy véled hogy megérdemli, az jó eséllyel nem lesz sohasem pozitív változásnak az alapja.
2021. máj. 25. 22:16
 35/60 anonim ***** válasza:
92%
A férjének joga van tudni! Ez kicseszés vele.
2021. máj. 25. 22:45
 36/60 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ, ha a férj boldog és a családi életük is jó akkor ne szólj,de ha nincsenek jóban és a gyerekre nézve is már szar a kapcsolat akkor adj egy bizonyítékot amivel legalább jogosan tud válni.
2021. máj. 25. 23:05
 37/60 anonim ***** válasza:
94%

Akik nem mondanák el a férjnek a történteket: ti nem akarnátok tudni, ha a házastársatok máshol keresne boldogságot? Ha netán később derülne ki egy ilyen eset és megtudnátok, hogy a közeli rokonok a további szereplők, vagyis ők mindvégig tudtak róla, csak nem mondták el, nem éreznétek becsapva magatokat?

Nyilván nehéz egy ilyet közölni, de lehet, hogy jóval nagyobb lelki teher titkolózásban és hazugságban élni, ráadásul azzal a tudattal, hogy bármikor kiderülhet (pláne ha amúgy is mindig rossz volt a kapcsolat) és könnyen lehet, hogy a végén azt is hibáztatni fogják, aki tudta, de nem mondta el.

2021. máj. 25. 23:06
 38/60 anonim ***** válasza:
88%

Természetesen elmondanám a férjének. Gondolom, ha a párod tette volna ezt, te is tudni szeretnél róla, és ha évekkel később derülne csak ki az eset, és rájönnél, hogy valaki tudott a helyzetről, és nem mondta el neked, becsapva éreznéd magad.

A férjnek joga van tudni. Hogy ezután ő mit cselekszik, az már az ő döntése.

2021. máj. 26. 00:00
 39/60 anonim ***** válasza:
14%
Csak szegény kislány issza mindennek a levét hosszu távon elhet.
2021. máj. 26. 03:53
 40/60 A kérdező kommentje:
És ha lefeküdt volna a párommal? Nem tette meg, mivel a párom visszautasította, de tegyük fel megteszi. Akkor se monjdam el? Jó pofizzak és mondjam azt fátylat rá felejtsük el a történteket mert van egy kislányod? Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás. Elég hányiger volt az üzenetet végi olvasni, hogy miket írt a páromnak! Egy anya így nem viselkedhet!
2021. máj. 26. 04:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!