A nővérem kikezdett a párommal. Túl reagálom vajon a helyzetet?
Tegnap a párom bemásolt egy facebook beszélgetést nekem, a nővéremmel beszélgetett, aki félre érthetetlen üzeneteket küldött a páromnak. Nem irom le, hogy szó szerint mit írt, mivel ez nem ide való. A lényeg, hogy a páromat egy éjszakás kalandra próbálta rábeszélni. El akarta csavarni a fejét. Viszont ez nem sikerült!
A nővérem, ha lehet annak szólítani az ilyet, 27 éves és van egy 2 éves kislánya és férje akivel lassan 5 éve együtt van!
Gondolhattam volna, hogy mi a terve, hiszen a kapcsolatunk az mindig is rossz volt és állandóan a páromról kérdezgetett és mindig megjegyzéseket tett rá, hogy milyen jó kondiban van stb.
Az egyik barátnőm szóvá is tette, hogy mennyire érdeklődik, vonzódik a párom iránt.
Lehet, hogy most én vagyok a nagyon rossz hugi, de tervezem, hogy megmutatom a párjának az üzeneteket amiket a páromnak írt. Szerintem ez a helyes!
A "nővéremmel" beszéltem azóta és az elején mindent tagadott és amikor elmontam neki, hogy mi a tervem bocsánatért esedezett, bevallott mindent. Az üzeneteket vissza olvasva, nem hinném, hogy megbánta, ha a párom olyan ember lenne, akkor biztos "széttette" volna a lábát! Nagyon erős bennem az ösztön, hogy mindenről kitalálaljak, hogy milyen ember is ő valójában!
Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Szerintetek túl reagálom? Undok dolog lenne?
Akik nem mondanák el a férjnek a történteket: ti nem akarnátok tudni, ha a házastársatok máshol keresne boldogságot? Ha netán később derülne ki egy ilyen eset és megtudnátok, hogy a közeli rokonok a további szereplők, vagyis ők mindvégig tudtak róla, csak nem mondták el, nem éreznétek becsapva magatokat?
Nyilván nehéz egy ilyet közölni, de lehet, hogy jóval nagyobb lelki teher titkolózásban és hazugságban élni, ráadásul azzal a tudattal, hogy bármikor kiderülhet (pláne ha amúgy is mindig rossz volt a kapcsolat) és könnyen lehet, hogy a végén azt is hibáztatni fogják, aki tudta, de nem mondta el.
Természetesen elmondanám a férjének. Gondolom, ha a párod tette volna ezt, te is tudni szeretnél róla, és ha évekkel később derülne csak ki az eset, és rájönnél, hogy valaki tudott a helyzetről, és nem mondta el neked, becsapva éreznéd magad.
A férjnek joga van tudni. Hogy ezután ő mit cselekszik, az már az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!