Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A nővérem kikezdett a párommal...

A nővérem kikezdett a párommal. Túl reagálom vajon a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap a párom bemásolt egy facebook beszélgetést nekem, a nővéremmel beszélgetett, aki félre érthetetlen üzeneteket küldött a páromnak. Nem irom le, hogy szó szerint mit írt, mivel ez nem ide való. A lényeg, hogy a páromat egy éjszakás kalandra próbálta rábeszélni. El akarta csavarni a fejét. Viszont ez nem sikerült!

A nővérem, ha lehet annak szólítani az ilyet, 27 éves és van egy 2 éves kislánya és férje akivel lassan 5 éve együtt van!

Gondolhattam volna, hogy mi a terve, hiszen a kapcsolatunk az mindig is rossz volt és állandóan a páromról kérdezgetett és mindig megjegyzéseket tett rá, hogy milyen jó kondiban van stb.

Az egyik barátnőm szóvá is tette, hogy mennyire érdeklődik, vonzódik a párom iránt.

Lehet, hogy most én vagyok a nagyon rossz hugi, de tervezem, hogy megmutatom a párjának az üzeneteket amiket a páromnak írt. Szerintem ez a helyes!

A "nővéremmel" beszéltem azóta és az elején mindent tagadott és amikor elmontam neki, hogy mi a tervem bocsánatért esedezett, bevallott mindent. Az üzeneteket vissza olvasva, nem hinném, hogy megbánta, ha a párom olyan ember lenne, akkor biztos "széttette" volna a lábát! Nagyon erős bennem az ösztön, hogy mindenről kitalálaljak, hogy milyen ember is ő valójában!

Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Szerintetek túl reagálom? Undok dolog lenne?

2021. máj. 25. 19:09
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
92%
Ezek után miért lenne undok? Én is kitálalnék.
2021. máj. 25. 19:11
 2/60 anonim ***** válasza:
93%
Ha kitálalsz, legalább nem a te pároddal fog foglalkozni, hanem a kapcsolata megmentésével.
2021. máj. 25. 19:13
 3/60 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy reagálod túl. Nyugodtan, amilyen hamar tudod mutasd meg neki
 4/60 anonim ***** válasza:
96%
Joga lenne tudni a férjének a dolgot.
 5/60 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem mutatod meg a párjának az olyan mintha segítenél neki a megcsalásban
2021. máj. 25. 19:18
 6/60 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nyugodtan mutasd meg a férjének a beszélgetéseket.
2021. máj. 25. 19:19
 7/60 A kérdező kommentje:

Szerintem is ez lenne a legjobb döntés!

Az ilyet nem lehet sajnos testvérnek nevezni, ahogy őt se érdekli az én életem engem se az övé. A pasassal ugy is csak a pénz miatt van.

2021. máj. 25. 19:19
 8/60 anonim ***** válasza:
18%
Igazából ha csak nővéredről lenne szó, azt mondanám, hogy csináld, megérdemli. A férjének is talán jobb lenne, ha tudja. De egy gyerek is van a képben, én ezért nem robbantanám a dolgot. Talán észhez tér a nővéred. (De ezt így mondd is meg neki, hogy csak a gyerek miatt hallgatsz.)
2021. máj. 25. 19:20
 9/60 A kérdező kommentje:

#8-as nem tudom, a kicsire is gondoltam és arra is, hogy iszonyatos lelkiismeret furdalásom lesz, de neki lett volna?

Szerintem nem. Gátlástalan, pénzéhes és fiatal korában sem kerülte a férfiakat!

2021. máj. 25. 19:24
 10/60 anonim ***** válasza:
87%
Én borítanám a bilit.
2021. máj. 25. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!