A nővérem kikezdett a párommal. Túl reagálom vajon a helyzetet?
Tegnap a párom bemásolt egy facebook beszélgetést nekem, a nővéremmel beszélgetett, aki félre érthetetlen üzeneteket küldött a páromnak. Nem irom le, hogy szó szerint mit írt, mivel ez nem ide való. A lényeg, hogy a páromat egy éjszakás kalandra próbálta rábeszélni. El akarta csavarni a fejét. Viszont ez nem sikerült!
A nővérem, ha lehet annak szólítani az ilyet, 27 éves és van egy 2 éves kislánya és férje akivel lassan 5 éve együtt van!
Gondolhattam volna, hogy mi a terve, hiszen a kapcsolatunk az mindig is rossz volt és állandóan a páromról kérdezgetett és mindig megjegyzéseket tett rá, hogy milyen jó kondiban van stb.
Az egyik barátnőm szóvá is tette, hogy mennyire érdeklődik, vonzódik a párom iránt.
Lehet, hogy most én vagyok a nagyon rossz hugi, de tervezem, hogy megmutatom a párjának az üzeneteket amiket a páromnak írt. Szerintem ez a helyes!
A "nővéremmel" beszéltem azóta és az elején mindent tagadott és amikor elmontam neki, hogy mi a tervem bocsánatért esedezett, bevallott mindent. Az üzeneteket vissza olvasva, nem hinném, hogy megbánta, ha a párom olyan ember lenne, akkor biztos "széttette" volna a lábát! Nagyon erős bennem az ösztön, hogy mindenről kitalálaljak, hogy milyen ember is ő valójában!
Ti ilyen helyzetben mit tennétek? Szerintetek túl reagálom? Undok dolog lenne?
de nem feküdt le.
ha szerencséd van, és igazából felnőtt leszel, rájössz, hogy az élet nem fekete-fehér. nem leszel jobb ember, ha te leszel az igazságszolgáltató. ami rád tartozik ebből, az rád és a testvéredre tartozik. a férje ettől nem lenne hálás neked.
Tegyük fel nem mondok semmit és vissza él a helyzettel és megint bepróbálkozna, persze nem lepődnék meg ezek után. Akkor mit tegyek?
Hagyjam mert a nővérem?
Én nem szeretnék "igazságszolgáltató" lenni, viszont, ha bármi arra utaló jelet találok, hogy megint a páromnál keresné azt amit talán otthon nem kap meg akkor szemrebbenés nélkül a párommal fogok odaálítani és mindent kitálalni!
Hagyom, nem mondok semmit, mivel anyám is ellenzi, viszont a haragom az nem múlt iránta.
Legyen boldog a párjával, bár ugy se szereti csak a pénz miatt van vele, a kapcsolatuk eleje óta. Nagyon jól ismerem a nővéremet!
41es én hálás lennék. Azok mondják hogy nem akik ugyan olyanok mint a ribizli nővér.
Simán elmondanám. Annyira érdekelne a nővérem házassága, mint őt érdekelte volna az enyém mikor felkínálkozott a férjemnek.
Szörnyű a gondolkodásod. A párod szerinted engedne neki?
Max annyit tennék, hogy jelezném a nővéremnek, hogy tudok róla mit írogat és ezt hagyja abba.
Ha kitálalsz, akkor biztos, hogy te leszel a bűnbak és a családi viszony megromlása nem várt feszültségeket okozhat. Főleg anyukád sínyli meg az ilyesmit.
Hat tudod h ha lefekudtek volna azt aoha nem tudnad meg 😂
Sot az is lehet h megtortent de a parod igy vedi magat.
Engedd el mert a vegen te leszel az a cafka aki belemaszott a hazassagukba es szetszedte oket ...
Mivel nő az elkövetett,itt a kettősmérce alapján nem mondanák el. Ilyen ribizli országban élünk.
Csodálkozom, hogy nem írta a sok tyúk ,hogy féreg minden férfi.
Agyi kapacitásuk csak annyira elég.
Természetesen mondd el a férjének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!