Vannak itt olyanok, akiknek sok (5 vagy több) testvére van? Milyen a kapcsolatotok velük, gyakran találkoztok?
6 tesóm van. Ebből néggyel nem tartom a kapcsolatot nagyon nyomós indokok miatt.
Eggyel együtt élek, jó a kapcsolatunk, a másikkal néha találkozunk amikor átjön és akkor keres, ha kell neki valami. Én csak születésnapra és névnapra írok neki.
#1 vagyok:
Halállal fenyegette egy a szüleimet+az örökségét akarta, a másik lopott és az örökségét kérte 30 évesen, a harmadik szintén lopott és átbszott minket, a negyedik meg próbálna lehúzni és kezesnek akart minket azért, mert már akkor se fizette a rezsit a lakására és behitelezte egy hapsi miatt akinek gyereket is szült.
8 tesóm van, hála Istennek, mindenkinek nagyon jó a kapcsolata egymással, a gyerekeink meg élvezik, hogy egy csomó unokatesójuk van. A magyarországiak sűrűn találkoznak, a külföldre szakadtak ritkábban. Én kerültem a legmesszebbre, 1 évben egyszer mindig hazalátogattam, csak a covid óta sajnos nem tudunk hazamenni, mert a karantént nem tudjuk bevállalni, a teszt meg sokba kerülne az egész családnak (együtt mennénk).
Interneten tartjuk a kapcsolatot, családi csoportban mindig megbeszéljük, kivel mi van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!