A tesóm szétbarmolta a több hónap diákmunkából összespórolt gamer gépemet. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A hülyegyerek (amíg nem voltam itthon) el akart menni LAN partit nyomni a haverokkal (igen, elég régies dolog már)de valamiért az én gépemet vitte el, amit a lépcsőn lefelé leejtett, és úgy rakott vissza a szobámba. (A kis dög nem mondta el persze, anyuméktól tudtam meg) Ő 21 éves, én 16. Ugyanott dolgozunk, ő főállásban, én csak diákmunkásként, tehát kb 3x annyi a fizetése, mint nekem. Ja, és persze a kárt nem hajlandó megtéríteni, mivel szerinte "16 évesen már nem kéne játékokkal játszani", úgy, hogy barátnőm és barátaim vannak, akikkel lolozgatok, ő meg minden szabadidejében randomokkal csgozik a régi gépén.2021. ápr. 27. 12:46
21/31 anonim válasza:
Ha nem sikerül kifizettetni, hajítsd ki a gépét te is, hogy jól széttörjön. Nem kedvelem a bosszuállást, de ilyen esetben en meglépném.
22/31 anonim válasza:
Álmában vágd le egy késsel az egyik mellbimbóját.
23/31 anonim válasza:
Könnyen írogatjátok a monitor mögül, hogy dobja le a tesója gépét, de ha ezt megteszi akkor a szülei egészen biztos be fognak morculni és az lesz a vége, hogy az egészből ő jön ki rosszul.
24/31 anonim válasza:
Egyrészt a szülők reakciója a gép ledobására. Másrészt ti tudjátok hány gépük van otthon? Azért egy átlagos 16 évesnek most online oktatás van, ami kötelező. Ha ledobja a tesója gépét, akkor lehet, hogy nem lesz gépük. Másrészt ma már sok embernek fontos a munkájához, ügyintézéshez stb. Egy gépet nem csak játékra lehet használni. Ezzel csak annyit ér el, hogy kevesebb gépük lesz.
Egyébként harcold ki, hogy addig amíg a tesód nem fizet, az ő gépét használhasd. Ha már összetörte a tiédet, akkor az a minimum, hogy engedi, hogy az övét használd. Legalábbis én ideengedném az öcsémet, még akkor is ha nem az én hibámból tört össze a gépe.
25/31 A kérdező kommentje:
Helo srácok :) Bocsi, hogy nem írtam, nem volt internetünk a szolgáltató hibájából. A bátyám továbbra sem volt hajlandó kifizetni, mert ő "esküvőre gyűjt", pedig egy hónapja szakított a barátnőjével.. A szüleim viszont kifizették (kb. 200E Ft volt) és a bátyámat kidobták itthonról, mivel szerintük neki itt már nincs keresni valója, ha nem képes felelősséget vállalni a tetteiért. Apuék azt mondták, csak akkor engedik vissza, ha szépen kifizeti az új gépem költségeit, de mivel erre nem hajlandó, így most albérletben lakik. (És folyamatosan hívogatja anyát, hogy menjen segítei neki főzni..)
2021. ápr. 29. 13:16
27/31 anonim válasza:
Két nap alatt talált albérletet és már be is költözött? Mesélj még kérlek.
28/31 A kérdező kommentje:
#27 az incidens egy hete húzódik már, csak két napja írtam ki. Nem említettem meg, mert úgy éreztem, nincs nagy jelentősége.
2021. ápr. 29. 13:30
30/31 anonim válasza:
happy end mindenkinek, a tesódnak is csak ő még nem látja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!