Ti járnátok a testvéretek voltbarátjával? Nem egyeztek 1 hónap után szakitotak, bemutatott neki és a srác tegnap kihivott egy teára,
Nem. Főleg, ha sokáig jártak. Nem kockáztatnám a kapcsolatom a tesómmal egy fiúért. Te nem haragudnál érte, ha fordítva lenne?
Meddig jártak?
A srácnak aztán van gusztusa...
Na mindegy, ha összejöttök és fiatalos az anyukád, akkor ne hagyd vele kettesben a csávót!
én azt mondanám, hogy soha, de sok filozófikus alkat mondaná erre, soha ne mond, hogy soha :)
elvből amúgy már bele se mennék, tehát még az elején kell nemet mondani, mert jöhet aztán a bonyodalom.
annyi pasi van még.
viszont, ha TÉNYLEG TETSZIK, vonzódsz hozzá, ha úgy érzed, hogy nagyon érdekel a fiú, és belefér neked a tesóddal egy esetleges összeveszés akkor tehetsz egy próbát.
én kerültem mindig az ilyen helyzeteket (barátnőim volt pasijai, nővérem volt pasijai - mert ezek "szent" dolgok nekünk) és mégis megtaláltam a párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!