Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ti járnátok a testvéretek...

Ti járnátok a testvéretek voltbarátjával? Nem egyeztek 1 hónap után szakitotak, bemutatott neki és a srác tegnap kihivott egy teára,

Figyelt kérdés
Jólèreztem magam,de nem tudom,hogy szànjak e mèg idöt az ismerkedèsre,A testvèremmel nem olyan jo a kapcsoatom de rosszabat se akarok

#testvér #voltbaràt
2013. nov. 11. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A baráti körömben van rá eset. De csak felelősen szabad belemenni egy ilyen kapcsolatba.

Először is oda kell állni a testvér elé mindkettőjüknek, s elmondani, hogy beleszerettek egymásba.

Ez a korrekt.

Két okból is:

1. nehogy azt higgye a testvér, hogy a testvére szabad prédának tartja az ex-et

2. nehogy a testvére ex-e ugyanazt higgye.

Tehát csak akkor, ha tiszta szándékkal áll a kapcsolathoz, s korrekt módon intézi.

2013. nov. 11. 10:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, van egy forradalmi ötletem:), ha úgy alakul a kapcsolatotok, akkor kérdezd meg a testvéredet, hogy zavarná-e... ennyi. Attól, mert ők nem passzoltak, lehet, hogy nektek működne a dolog, és egyáltalán nem biztos, hogy ez a testvéredet zavarná...
2013. nov. 11. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezném a testvéremet, hogy mit gondol a dologról. Csak akkor járnék a fiúval, ha a testvéremet őszintén és egyáltalán nem zavarja.
2013. nov. 11. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Számomra tabu lenne az ilyen kapcsolat,mindegy,mennyi ideig voltak együtt és miért vesztek össze.
2013. nov. 11. 13:30
 15/15 A kérdező kommentje:

Ugrott az ugy,a pasi most mondta meg

,hogy aztàn nehogy olyan lègy te is mint a tesod! Wtf lehet h mèg akaratom ellenère is olyan leszek hisz öröklödik:))egy pasi sem èr ennyit

2013. nov. 11. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!