Van hóvégéig 2000 forintom, mit tegyek?
nem kaptok családi pótlékot avgy nevelési segélyt? A családgondozóba szerintem tudnak segíteni.
hugod jó tanuló? Ezt úgy értem, hogy csak 4-5ös.
Próbáld felkeresni a helyi katolikus egyházat, a karitász ha mással nem is, egy egyszeri tartós élelem adománnyal talán tud segíteni.
A vöröskereszt a másik tippem. Sajnos jelenleg jobb ötletem nincs. Esetleg a húgod osztályfőnökével beszélhetnél a helyzetetekről hátha az iskola is tud valamit tenni, élelmet gyűjteni anélkül, hogy elmondanák, hogy nektek kell, vagy bármi.
Esetleg még annyi tippem van, hogy próbáld ezt most okosan beosztani. Van otthon kaja? Rizs, krumpli, esetleg a fagyasztóban hús, zöldség, májkrém, konzerv, tojás bármi? Ha van, akkor az már jó, ezt a 10 napot már valahogy kihúzzátok. Ha nincs, akkor nagyon okosan kell beosztanod ezt a kis pénzt.
Esetleg a tesód osztályfőnökével meg lehetne azt is beszélni, hogyha esetleg menzán marad meleg étel, akkor hagy vigyetek haza egy-két adaggal.
Élvezd az életet.......Nekem még annyi sincs :-(
Aki meg az javasolta,hogy állj ki strichelni annak meg csak gratulálni tudok.....remélem a következő az út szélén akivel találkozik az édesanyja vagy a lánya lesz......
A kishúgod vállaljon diákmunkát suli után, pl váajn bevásárlást, kertgondozást, takarítást, ilyesmit, apukád nagyon sürgősen keressen valami munkát, anyukád és te esetleg mellékállást.
És spóroljatok! Le lehet mondani az internetet, a tévét, ne égjen a villany, ha nem vagytok éppen ott, estére vegyétek lejjebb a fűtést, főzzetek egyszerre sokat (így az energiával, és az alapanyagokkal is spóroltok), a ruhát varrjátok meg, ha elszakad, csak legvégső esetben vegyetek másikat, és akkor is használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!