Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van 600 forintom. Vegyek...

Van 600 forintom. Vegyek belőle lottót, hátha nyerek?

Figyelt kérdés

Elvagyok keseredve teljesen, megint a hónap végi krízis, hogy alig van pénz. Már meguntam. Nem vagyok nagyravágyó, nem kell az, hogy négyemeletes villám legyen, és mindennap kaviárt egyek, csak az, hogy hónap végén se legyen a filózás, hogy most akkor mit hogyan szervezzünk kajatéren (még van pár napra való tartalék).

Diákmelót ne javasoljátok, apu nem engedi, csak nyári szünetben, olyankor viszont rendesen dolgozok heti 5 napot.

Tehát a kérdés: lottózzak, vagy ne lottózzak? (Barátom adná fel a szelvényt, úgyhogy a koromba se tudnának belekötni.)

17/l

2012. ápr. 2. 15:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, én több, mint egy éve lottózom rendszeresen, de még soha, egyetlen számot sem találtam el. :P

Ettől még persze te lehetsz szerencsésebb, de én az utolsó 600,- Ft-at biztosan inkább vagy eltenném, vagy valami ennivalót vennék inkább belőle.

De ezt neked kell érezned, más nem rendelkezhet a te pénzeddel.

2012. ápr. 2. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Vegyél inkább 3 kaparós sorsjegyet.
2012. ápr. 2. 15:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Majdnem felnőtt vagy, és idegenek mondják meg neked erre a választ?

Mondhatja itt bárki neked, hogy vegyél, akkor mi van? Nyerni ettől még nem fogsz. Legalábbis nem ettől fogsz nyerni. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egyél-e rántottát reggelire, vagy vedd-e fel az új zoknidat....

2012. ápr. 2. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
sztem is vegyél inkább kaparósat
2012. ápr. 2. 15:10
 5/13 anonim ***** válasza:

A szüleid miért nem adnak enni neked?

Amúgy inkább tippmixelj, ott nagyobb az esélyed.

2012. ápr. 2. 15:12
 6/13 A kérdező kommentje:
De, adnak enni. :) Csak látom rajtuk, hogy rossz nekik a hónap vége. :/
2012. ápr. 2. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Én szinte minden héten veszek lottót, újabban a szüleim is bekapcsolódtak és mind a 6 mezőt kitöltöttük a szelvényen, és kb. 2 hetente van kettesünk, tehát minden második héten visszajön a lottó ára.

Szerintem ezt a 600 Ft-ot rááldozhatod, mert nem olyan nagy összeg, hogy nagy kár érne, ha elveszítenéd, és lehet, hogy épp szerencséd lesz, de óvatosan a lottóval, mert könnyen rá lehet szokni... (jaj, mi van, ha nem veszem meg, de pont most húzzák ki a számaimat....)

2012. ápr. 2. 15:21
 8/13 anonim ***** válasza:

> Tehát a kérdés: lottózzak, vagy ne lottózzak?

Ne. Értelmetlen pénzkidobás.

2012. ápr. 2. 15:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Vegyél 225 Ft-ért ötöslottót, ha a sors azt akarja, hogy nserj, ennyivel is nyersz, így megmarad 375 Ft, ezen még vehetsz valamit magadnak.
2012. ápr. 2. 15:25
 10/13 anonim ***** válasza:
11 14 17 20 22 31 33
2012. ápr. 2. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!