Van 600 forintom. Vegyek belőle lottót, hátha nyerek?
Elvagyok keseredve teljesen, megint a hónap végi krízis, hogy alig van pénz. Már meguntam. Nem vagyok nagyravágyó, nem kell az, hogy négyemeletes villám legyen, és mindennap kaviárt egyek, csak az, hogy hónap végén se legyen a filózás, hogy most akkor mit hogyan szervezzünk kajatéren (még van pár napra való tartalék).
Diákmelót ne javasoljátok, apu nem engedi, csak nyári szünetben, olyankor viszont rendesen dolgozok heti 5 napot.
Tehát a kérdés: lottózzak, vagy ne lottózzak? (Barátom adná fel a szelvényt, úgyhogy a koromba se tudnának belekötni.)
17/l
Hát nézd, én több, mint egy éve lottózom rendszeresen, de még soha, egyetlen számot sem találtam el. :P
Ettől még persze te lehetsz szerencsésebb, de én az utolsó 600,- Ft-at biztosan inkább vagy eltenném, vagy valami ennivalót vennék inkább belőle.
De ezt neked kell érezned, más nem rendelkezhet a te pénzeddel.
Majdnem felnőtt vagy, és idegenek mondják meg neked erre a választ?
Mondhatja itt bárki neked, hogy vegyél, akkor mi van? Nyerni ettől még nem fogsz. Legalábbis nem ettől fogsz nyerni. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egyél-e rántottát reggelire, vagy vedd-e fel az új zoknidat....
A szüleid miért nem adnak enni neked?
Amúgy inkább tippmixelj, ott nagyobb az esélyed.
Én szinte minden héten veszek lottót, újabban a szüleim is bekapcsolódtak és mind a 6 mezőt kitöltöttük a szelvényen, és kb. 2 hetente van kettesünk, tehát minden második héten visszajön a lottó ára.
Szerintem ezt a 600 Ft-ot rááldozhatod, mert nem olyan nagy összeg, hogy nagy kár érne, ha elveszítenéd, és lehet, hogy épp szerencséd lesz, de óvatosan a lottóval, mert könnyen rá lehet szokni... (jaj, mi van, ha nem veszem meg, de pont most húzzák ki a számaimat....)
> Tehát a kérdés: lottózzak, vagy ne lottózzak?
Ne. Értelmetlen pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!