Van 600 forintom. Vegyek belőle lottót, hátha nyerek?
Elvagyok keseredve teljesen, megint a hónap végi krízis, hogy alig van pénz. Már meguntam. Nem vagyok nagyravágyó, nem kell az, hogy négyemeletes villám legyen, és mindennap kaviárt egyek, csak az, hogy hónap végén se legyen a filózás, hogy most akkor mit hogyan szervezzünk kajatéren (még van pár napra való tartalék).
Diákmelót ne javasoljátok, apu nem engedi, csak nyári szünetben, olyankor viszont rendesen dolgozok heti 5 napot.
Tehát a kérdés: lottózzak, vagy ne lottózzak? (Barátom adná fel a szelvényt, úgyhogy a koromba se tudnának belekötni.)
17/l
Kaparóst ajánlom én is.
nekem volt, h az utolsó 300 Ft-omat kaparós sorsjegyre költöttem, még két nap volt fizuig, és nyertem 15 ezret:)
Tipp Mix
Abban egy kicsit több esély van,bár az igaz,hogy nem lehet vele annyi pénzt nyerni,mint a lottón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!