Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van hóvégéig 2000 forintom,...

Van hóvégéig 2000 forintom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
!A szülőket én tartom el a fizetésemből,anyám pénzét vonja a bank,apám pedig munkanélküli..ráadásul van egy 15 éves húgom!Mi tévő legyek?Hogy szerezzek pénzt?Sajnos még a szülőkre sem tudok támaszkodni,hiszen őket is én tartom el...

2012. nov. 19. 21:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem egyszerű helyzet, munkáltató nem adna fizetéselőleget? Nálunk lehet kérni ilyet, ami annyit tesz, hogy fizetéskor levonják, amit hamarabb odaadnak. Ha ez sem megy és valami kis munkát sem találtok és ilyen gyorsan gondolom eladni sem lehet semmit, akkor javaslom a legolcsóbb élelmiszereket. Sárgaborsó főzelék, talán még van a káposztaföldeken ott maradt káposzta, abból paradicsomos káposzta, rizs, és lisztből tojás nélkül nokedli, nézz szét a boltban, mi olcsó és legyél ügyes.
2012. nov. 19. 21:23
 12/21 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszolónak:Neked még ennyi sincs?Hisz ami nekem van az semmi..Sajnos ilyen a mai világ!Nálunk nincs előleg..ez nem egy magyar cég!Valami csak történik,kell,hogy történjen..
2012. nov. 19. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
19%
Vegyél kaparós sorsjegyet a postán fáraósat 300 Ft van esélyed nyerni és lesz több pénzed. Biztos bután hangzik de ilyenkor mindig szoktam venni legalább tudom hogy megpróbáltam egyszer nyertem 7500 Ft kihúzott átmenetileg a szarból.
2012. nov. 19. 21:40
 14/21 anonim ***** válasza:
15%
A nyugdij decemberben 4-én jön. Addig kell kibírni.
2012. nov. 19. 21:54
 15/21 anonim ***** válasza:
38%

kérj kölcsön szomszédtól, baráttól, kollégától. nem megoldás, de az éhezés sem valami kellemes.

apádat meg szépen küldd el a munkaügyibe, ha mást nem, legalább közmunkát kaphat, az is több mint a semmi.

és nyugodtan menj el segélyért, mert az nem állapot, hogy a kiskorú húgodnak ne legyen mit ennie. segélyszervezeteknél is lehet kilincselni. apád úgyis ráér.

2012. nov. 19. 22:08
 16/21 anonim ***** válasza:
9%
Én a helyedben mennék segélyért követelőzni,ha nincs más választás.
2012. nov. 19. 22:09
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

Menj nyugodtan segélyért. Ez nem csak a cigányoknak jár, akik szinte soha nem dolgoztak..Nem kell szégyellned, dolgozol, nem naplopó vagy.

Vannak idők, amikor az embernek bizony félre kell tenni a büszkeségét.. A becsületes embereknek ez a legnehezebb.

Mert a szegénység ma már nem szégyen, sajnos.

2012. nov. 19. 22:19
 18/21 Syrakusa ***** válasza:
27%

Kérdező:

Sztem ez Nekem szólt:

"Az egyik válaszolónak:Neked még ennyi sincs?Hisz ami nekem van az semmi..Sajnos ilyen a mai világ!Nálunk nincs előleg..ez nem egy magyar cég!Valami csak történik,kell,hogy történjen.."

Nem még ennyi sem,szó szerint 30 Ft van.Igaz az élelemmel és a kisgyermekem dolgaival/pelus,stb/be vagyok raktározva.De olyan "luxuscikk" mint cigi nincs/sokat dohányzom/váratlan kiadásnál semmihez nem tudok nyúlni,benzinem szinte 0/mielőtt vmi okos belekötne/a kocsi a munkába járáshoz kell,mert másként nem tudom megoldani.......de ez van.Majd alakul valahogy....Ne add fel!!!!!

2012. nov. 19. 22:36
 19/21 anonim ***** válasza:
66%

Nagyon szomorú amit írsz. Úgy látom, Te viseled szíveden a családod sorsát, lehet, hogy Te vagy a leg felelősségteljesebb köztük... Igyekezzen kitörni ebből a községből, minél előbb. Tanulj, vagy menj ki külföldre dolgozni, mindegy csak menj mert vissza fognak húzni. Saját példámat mondom, nekem sikerült.

Addig is, menj be az önkormányzathoz és add elő a problémádat, hogy utaljanak ki egy kis extra segélyt.

2012. nov. 19. 22:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Községből = Közegből.
2012. nov. 19. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!