Van hóvégéig 2000 forintom, mit tegyek?
kérj kölcsön szomszédtól, baráttól, kollégától. nem megoldás, de az éhezés sem valami kellemes.
apádat meg szépen küldd el a munkaügyibe, ha mást nem, legalább közmunkát kaphat, az is több mint a semmi.
és nyugodtan menj el segélyért, mert az nem állapot, hogy a kiskorú húgodnak ne legyen mit ennie. segélyszervezeteknél is lehet kilincselni. apád úgyis ráér.
Menj nyugodtan segélyért. Ez nem csak a cigányoknak jár, akik szinte soha nem dolgoztak..Nem kell szégyellned, dolgozol, nem naplopó vagy.
Vannak idők, amikor az embernek bizony félre kell tenni a büszkeségét.. A becsületes embereknek ez a legnehezebb.
Mert a szegénység ma már nem szégyen, sajnos.
Kérdező:
Sztem ez Nekem szólt:
"Az egyik válaszolónak:Neked még ennyi sincs?Hisz ami nekem van az semmi..Sajnos ilyen a mai világ!Nálunk nincs előleg..ez nem egy magyar cég!Valami csak történik,kell,hogy történjen.."
Nem még ennyi sem,szó szerint 30 Ft van.Igaz az élelemmel és a kisgyermekem dolgaival/pelus,stb/be vagyok raktározva.De olyan "luxuscikk" mint cigi nincs/sokat dohányzom/váratlan kiadásnál semmihez nem tudok nyúlni,benzinem szinte 0/mielőtt vmi okos belekötne/a kocsi a munkába járáshoz kell,mert másként nem tudom megoldani.......de ez van.Majd alakul valahogy....Ne add fel!!!!!
Nagyon szomorú amit írsz. Úgy látom, Te viseled szíveden a családod sorsát, lehet, hogy Te vagy a leg felelősségteljesebb köztük... Igyekezzen kitörni ebből a községből, minél előbb. Tanulj, vagy menj ki külföldre dolgozni, mindegy csak menj mert vissza fognak húzni. Saját példámat mondom, nekem sikerült.
Addig is, menj be az önkormányzathoz és add elő a problémádat, hogy utaljanak ki egy kis extra segélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!