Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm szétbarmolta a több...

A tesóm szétbarmolta a több hónap diákmunkából összespórolt gamer gépemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hülyegyerek (amíg nem voltam itthon) el akart menni LAN partit nyomni a haverokkal (igen, elég régies dolog már)de valamiért az én gépemet vitte el, amit a lépcsőn lefelé leejtett, és úgy rakott vissza a szobámba. (A kis dög nem mondta el persze, anyuméktól tudtam meg) Ő 21 éves, én 16. Ugyanott dolgozunk, ő főállásban, én csak diákmunkásként, tehát kb 3x annyi a fizetése, mint nekem. Ja, és persze a kárt nem hajlandó megtéríteni, mivel szerinte "16 évesen már nem kéne játékokkal játszani", úgy, hogy barátnőm és barátaim vannak, akikkel lolozgatok, ő meg minden szabadidejében randomokkal csgozik a régi gépén.
2021. ápr. 27. 12:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
97%
dobd le az o gepet a lepcson... kvittek lesztek. ha felhaborodik, mondd meg, hogy annyi idosen mar nem kene pc-vel jatszania🤷🏻‍♂️
2021. ápr. 27. 12:48
 2/31 anonim ***** válasza:
97%
Szülidet győzd meg. Az sem volt oké, hogy leejtette, de gondolom nem direkt, de hogy még bocánatot sem kér. Szüleid mit tettek?
2021. ápr. 27. 12:49
 3/31 anonim ***** válasza:
96%
Biztos isten, hogy az összes pénzét elvenném és a cuccait is eladnám, ha nem akarna fizetni.
2021. ápr. 27. 12:50
 4/31 anonim ***** válasza:
97%

21 évesen mit keres az öccse szobájában?

Mekkora egy gyökér, mar meg se haragudj. A szuleid nem szolnak? Fizesse ki.

2021. ápr. 27. 12:51
 5/31 anonim válasza:
99%

Szerintem magyarázd el neki, hogy sok 18 éven felüli is videojátékokkal játszik. (pl. ő)

Azután pedig kérd meg, hogy legyen szíves felelősséget vállalni a tetteiért és fizesse ki a kárt, ha már kemény munkával megkerested rá a pénzt.

Ha nem hajlandó kifizetni, fordulj a szüleidhez.

2021. ápr. 27. 12:58
 6/31 anonim ***** válasza:
98%

Negyes vagyok.

Effektív haborgom a sztori miatt. Anno a tesom annyi mindent elvett es tonkretett tolem, hogy a szüleim mar nem volt mit levonjanak a zsebpenzebol. Amikor elkoltozott otthonról, folyamatosan tuntek el a dolgaim. Ra par evre segítettem neki költözni es megtalaltam egy csomó mindent. Rengeteg ilyen eset történt es most csodálkozik hogy nem vagyok ra kíváncsi.

2021. ápr. 27. 13:03
 7/31 anonim ***** válasza:
92%

a szuleid kellene kotelezzek arra, hogy kifizesse, ha erre nem hajlando, vedd el a penzet (vagy add el a cuccait) es vegyel magadnak abbol uj gepet.

de meg is ilyesztheted hogy feljelentest teszel, bar nem valoszinu hogy elhiszi.

2021. ápr. 27. 13:07
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen mire használod,attól még meg kellene fizetnie.

Szüleid mit szóltak ehhez?

2021. ápr. 27. 13:14
 9/31 anonim ***** válasza:
97%
fizettesd ki vele
2021. ápr. 27. 13:28
 10/31 anonim ***** válasza:
97%
fizessen szépen :) Legalább bocsánatot kérhetett volna :D
2021. ápr. 27. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!