Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A tesóm szétbarmolta a több...

A tesóm szétbarmolta a több hónap diákmunkából összespórolt gamer gépemet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hülyegyerek (amíg nem voltam itthon) el akart menni LAN partit nyomni a haverokkal (igen, elég régies dolog már)de valamiért az én gépemet vitte el, amit a lépcsőn lefelé leejtett, és úgy rakott vissza a szobámba. (A kis dög nem mondta el persze, anyuméktól tudtam meg) Ő 21 éves, én 16. Ugyanott dolgozunk, ő főállásban, én csak diákmunkásként, tehát kb 3x annyi a fizetése, mint nekem. Ja, és persze a kárt nem hajlandó megtéríteni, mivel szerinte "16 évesen már nem kéne játékokkal játszani", úgy, hogy barátnőm és barátaim vannak, akikkel lolozgatok, ő meg minden szabadidejében randomokkal csgozik a régi gépén.
2021. ápr. 27. 12:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
83%
"Véletlenül" ejtsd le te is az ő gépét.
2021. ápr. 27. 14:06
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy most az online oktatás alatt kell a gép, ugye? Azzal is érvelhetsz, mert kötelező megjelenni az online órákon, és feladatot csinálni (legalábbis nálunk), és ahhoz elengedhetetlen kellék egy számítógép.
2021. ápr. 27. 14:30
 13/31 anonim ***** válasza:
97%
Anyuék csak így foghegyről közölték, hogy jajj Lacikám a Béla leejtette a géped, ne lepődj meg ha nem működik!? Vagy hogy kell ezt elképzelni.
2021. ápr. 27. 14:31
 14/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem hajlandó fizetni akkor jelentsd fel xd
2021. ápr. 27. 15:21
 15/31 anonim ***** válasza:
98%
Nem ártana életre nevelni és kifizettetni vele, amit cserélni kell.
2021. ápr. 27. 15:39
 16/31 Savlekotő ***** válasza:
13%
Lehet nem véletlen volt,vmiért nagyon nem kedvel. -- Ezt ti tudjátok mi a valodi ok,mert ez csak tünet..
2021. ápr. 27. 17:25
 17/31 anonim ***** válasza:
46%
Dobd le a gépét. Simán belefér és van fizika is, de te látványosan csináld és emeld ki ha még egyszer tönkreteszi valamidet 3- an adod vissza.
2021. ápr. 27. 17:47
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Felelossegvallalasra nem sikerult megtanitani ezek szerint. A szuleid mit szolnak?
2021. ápr. 27. 18:10
 19/31 anonim ***** válasza:
fizika helyett fizuja akart lenni XD
2021. ápr. 27. 18:42
 20/31 anonim ***** válasza:
97%
A bosszúállás hülyeség, akkor csak egyikőtöknek se lesz működő gépe. Fizettesd ki vele. Vond be a szüleiteket is, ne dugják homokba a fejüket.
2021. ápr. 27. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!