Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
A húgom 14 éves és terhes. A szüleiknek nem mondta el csak nekem. Ha a szüleink megtudjak neki vége. Tudtam hogy van barátja de azt nem hogy le is fekszenek. Meg akarja tartani a babát. Nem tudom lebeszélni róla. Mit tegyek?2021. márc. 28. 18:10
31/36 anonim válasza:
A tesódnak van valamilyen genetikai betegsége, vagy a magzatnak volt?
32/36 A kérdező kommentje:
A magzatnak volt
2021. ápr. 19. 08:58
33/36 anonim válasza:
Részvétem neki... biztos nehéz lesz feldolgoznia, még akkor is, ha butaság lett volna megtartani.
34/36 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Ha már a szüleitek nem, te mindenképp támogatsd őt, ez biztosan egy nagyon nehéz időszak lesz neki.
35/36 A kérdező kommentje:
Igazából nem érdekli hogy elvetélt. Úgy fogja fel hogy akkor most nem lesz gyerek.
2021. ápr. 19. 11:01
36/36 anonim válasza:
Én nagyon erősen ajánlom, hogy vigyétek el szakemberhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!