Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Mit kezdjek ezzel a helyzettel?

Figyelt kérdés
A húgom 14 éves és terhes. A szüleiknek nem mondta el csak nekem. Ha a szüleink megtudjak neki vége. Tudtam hogy van barátja de azt nem hogy le is fekszenek. Meg akarja tartani a babát. Nem tudom lebeszélni róla. Mit tegyek?
2021. márc. 28. 18:10
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
74%
14 éves gyereknek mi a francért kellett még lefeküdni egyáltalán,de amúgy azonnal szólj a szüleidnek,de ha nem is mondod el akkor is ki fog derülni elöbb vagy utóbb és akkor ,,megölik'' a tesódat és téged meg a sárga földig leordibálnak hogy miért nem mondtad el nekik és úgy hogy még te is megbánod hogy megszülettél
2021. márc. 28. 20:10
 12/36 A kérdező kommentje:
Húgom tegnap este elmondja Anyuéknak. Akik azt mondták hogyha nem veteti el mehet az utcára. És tényleg ki fogják rakni a házból.
2021. márc. 29. 08:51
 13/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem fogják kirakni, mert megb...a őket az állambá érte. Ez nem így megy. Jelenleg csak fenyegetnek, mivel nem akarják, hogy a hugod elcsessze az életét. Nem vár rá túl fényes jövő egyedülálló 14 éves anyaként. Mert el ne képzeld, hogy a pasi majd vele marad élete végéig... Amint ott a gyerek és csinálni is kéne valamit, le fog lépni egy másik kiscsajjal, akit lehet szédíteni, mert a tesód a gyerek mellett nem a kis pöcsével fog játszani, mint eddig eszetlenül.
2021. márc. 29. 10:15
 14/36 A kérdező kommentje:
Kis helyzetjelentés. A húgom lelépett és most a fiújával lakik. Anyáékat nem zavarja.
2021. ápr. 4. 09:07
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy a fiú szülei meddig tűrik el őt.
2021. ápr. 4. 09:18
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Sajna elég bután gondolkodik, megértem a szüleiteket. De rájöhetne a hugod, hogy 14 évesen, miből akkarja felnevelni? Rá kell vezetni, hogy mihamarabb vetesse el a gyermeket, míg nem késő, mert a gyerek életét is tönkreteszi a sajátja melett.
2021. ápr. 4. 20:09
 17/36 anonim ***** válasza:
83%
Megértem, hogy a 14 éves lány eléggé felelőtlen volt, de azért ez a szülők hibája is, azt ne felejtsük el. Most komolyan, melyik szülő sz*rja le azt, hogy mi lesz ezek után így a lánya sorsa? Van egyáltalán szeretet és összetartás ebben a családban? Kinek kellett volna elmagyarázni a 14 éves, éretlen lánynak, hogy mit jelent a felelősségteljes párkapcsolat? Hát igen, a szülőknek, szóval innentől kezdve ez az ő saruk is.
2021. ápr. 5. 21:23
 18/36 A kérdező kommentje:
A szüleim rendesen felvilágosították még óvszert is kapott. A barátja nem aludt itt és a húgom sem a barátjánál mert a szüleim nem engedték. De már az elején megmondták neki világosan hogyha terhes lesz és meg akarja tartani akkor indulhat a barátjához lakni
2021. ápr. 6. 07:07
 19/36 anonim ***** válasza:
81%
Mint említettem ez nem így megy... Nagyon gyorsan a nyakatokon lesz a gyámügy...
2021. ápr. 6. 08:40
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Probálod lebeszélni őt a gyerekről? Vagy te hogy állsz hozzá a dologhoz? Mivel terád felnézhet, mint idősebb testvér.
2021. ápr. 6. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!