Mit kezdjek ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
A húgom 14 éves és terhes. A szüleiknek nem mondta el csak nekem. Ha a szüleink megtudjak neki vége. Tudtam hogy van barátja de azt nem hogy le is fekszenek. Meg akarja tartani a babát. Nem tudom lebeszélni róla. Mit tegyek?2021. márc. 28. 18:10
21/36 A kérdező kommentje:
Próbáltam lebeszélni hogy ne rontsa el az egész életét de senkire nem hallgat
2021. ápr. 6. 12:56
22/36 anonim válasza:
Akkor a párját kell meggyözni, hogy ne akkarjon gyerekeket.
23/36 anonim válasza:
Amúgy mióta terhes? Egy idő után a babát nem lehet elvetetni
24/36 A kérdező kommentje:
Most 6 hetes
2021. ápr. 7. 10:25
25/36 anonim válasza:
Akkor szerencsére van még 6 hét hogy letudjátok beszélni róla,de tényleg mit csinál majd egy 14 éves gyerek egy babával?,majd ha megszüli akkor majd rá se bír majd nézni,nem is fog foglalkozni vele és a végén már öngyilkosságot akar majd elkövetni mert annyira nem fogja érdekelni hogy mi van vele,úgy hogy tényleg beszéljétek le róla,általában tényleg inkább a halált választják az ilyenek
26/36 anonim válasza:
Ott kezdodik a dolog, hogy amig nincs hivatalosan megoldva a hugod lakhatasa es a baba gyamsaga, addig haza se viheti majd a korhazbol, es ha egyszer bekerul a rendszerbe a gyerek, akkor isten tudja, hogy valaha egyaltalan nevelheti-e o.
Nagyon nehez menet ez, szerintem nincs tisztaban a dolgokkal meg, de hogyan is lenne, 14 eves...
28/36 A kérdező kommentje:
Beszéltem de nem hallgat rám és senkire sem
2021. ápr. 8. 11:56
29/36 anonim válasza:
Azóta megoldódott? Nagyon remélem, hogy minden rendben...
30/36 A kérdező kommentje:
Elvetélt. Az orvos azt mondta valami genetikai betegség miatt. Azóta visszaköltözött hozzánk de a szüleim nagyon mérgesek rá
2021. ápr. 19. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!