Mit kezdjek ezzel a helyzettel? (többi lent)
A nővéremről van szó.Mindig is volt egy rideg stílusa és senkinek nem tud megnyílni,de erre nem számítottam.
Mivel egy gépet használunk,pár napja véletlenül rábukkantam a gépen vezetett naplójára.Tudom,hogy köcsögség,de beleolvastam.És teljesen ledöbbentem.Árad az egészből a depresszió,minden túldramatizál,olyan gondolatai voltak hogy begyógyszerezi magát,azt is leírta hogy vagdosta magát...és ebből semmi se látszik meg rajta kívülről,az osztálytársai körében is népszerű,mondjuk felszínesen viselkedik mindenkivel és egyáltalán nem nyitott,de nem hittem volna hogy valójában ilyen gondolatai vannak.
Szerintetek beszéljek vele vagy szóljak valakinek,mert ez már nem vicces,vagy hagyjam magára, és nem kéne a magán dolgaiba beleszólnom??
Egyébként 17 éves.
Köszönöm a gyors választ:)
A szüleinkkel való beszélgetés nem működne...anyukám idegbeteg,apukám lusta és hanyag,egyikőjükkel se vagyunk normális kapcsolatba,teljesen eltávolodtunk tőlük,kizárt hogy őszintén el tundának beszélgetni a nővéremmel.Akinek szólni tudnék az maximum a nővérem keresztanyja,ő talán még olyan kapcsolatban van vele,hogy tudnának beszélni őszintén...vagy marad a pszicológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!