Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az öcsémmel...

Mit csináljak az öcsémmel nagyon neveletlen? Anyámat sem érdekli.

Figyelt kérdés
15 éves 7.-es nagyon pofátlan, verekszik, megbukott az összes tantárgyból, 2x váltott sulit mert kirúgták annyira lehúzta az osztályát és bántalmazta az osztály társait is. Anyám kiszolgálja, mert szendvicset se tud csinálni. Elsírja magát, hogy nem megy neki aztán bármit megtesz anyám. Tegnap már pénzt is lopott anyámtól 10ezer forintot. Két havonta kap új telefont, mert tönkre teszi. Az én telefonomat is eltörte, de annyit mondd vegyek magamnak újat semmi felelősség érzete nincs. Anyámmal már többször próbáltam beszélni, hogy ez így nem normális, de a válasza annyi volt, hogy jól van aztán röhögött egyet és elsétált. Nekem irogatnak a tanárjai akik az én tanárjaim voltak, hogy ha ezt így folytatja nagyon súlyos következményei lesznek. Már nem tudom mit mondjak nekik nem akarom, hogy bármi baja legyen hiszen a testvérem és szeretem, de ez így szerintem nem mehet tovább. Félek, hogy egyszer addig jut, hogy lopkodni fog vagy súlyosan bántalmazni valakit. Megmondta, hogy leszarja a sulit, ha betölti a 16-ot kiiratkozik. Középsuliba se fog menni és dolgozni se akar, mert szerinte anyánk majd eltartja. Ma már odáig jutott, hogy a lépcsőházunkba alszik a haverjaival. Nekem ez nem normális dolog, de anyámnak igen mondta is, hogy ne szóljak bele. Komolyan nem tudom mit tehetnék már, de nem fogom hagyni, hogy magától jöjjön rá a dolgok következményére. Az anyám csak vele ilyen engem megnevelt rendesen igaz veréssel, de legalább megtanultam mit szabad és, hogy kell viselkedni.

2021. márc. 14. 21:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
69%

Verd nyakon. De nem egyszer. Hanem amikor olyat csinál, amit nem kéne. És úgy, hogy eleredjen az orra vére.

Ez a fajta csak ebből tanul.

2021. márc. 15. 16:18
 22/23 anonim ***** válasza:
90%
Semmit... aki hülye, az is marad, akkor is ha te fejen pörögsz... Majd megkapja a pofonokat az élettől és vagy talpra áll, vagy belebukik.
2021. márc. 16. 15:48
 23/23 anonim ***** válasza:
79%

Bocsi, de anyád sem normális, hogy leszarja az egészet. Őszinte leszek: PONT az ilyenek kerülnek börtönbe mint az öcséd, szerintem már késő ahoz hogy megneveljétek. Ez nem csak sima tinédzserkori lázadás, ez annál sokkal több.

Ui.: nyugodtan pontozzatok le, én csak őszinte voltam.

2021. márc. 17. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!