Szerintetek direkt csinálja?
Én már az első-második eset után beszéltem volna a lánnyal, hogy ne viselkedjenek így a közös lakásunkban, tartassa be a fiújával a házirendet.
Te beszéltél vele? Mi volt a reakciója?
Huh, köszike a gyors választ :) Most kezdtük el megbeszélni a párommal, hogy tényleg el kéne beszélgetni a lánykával, mert úgy tűnik, hogy őt nem zavarja ez a dolog, van hogy ő is egy szál törölközőben illegeti magát előttünk (ez engem nem zavar mert egy tehén, és a párom nagyon rühelli mert egy lusta elkényesztett pi..a :D ). A srác ma már egy szál alsógatyában mászkált a konyhában.... ehhem.... nekem ez baromira nem tetszik.
Első válaszoló: nem vagyok féltékeny, mert a barátom álmaim férfija, elképzelni sem tudnék nála jobbat magamnak, ez a másik csávó meg egy igazi gyökér, totál tiszteletlen a lakótársunkkal is, én már tuti rég kirúgtam volna az ablakon. Szerintem minden jóérzésű embert zavarna, ha egy totál idegen gyökér össze-vissza hagyná a használt alsógatyáit a fürdőben, mert én nem vagyok kíváncsi rá, fujjj... Párommal azon agyaltunk, hogy ha nem megy a megbeszélősdi, akkor leközelebb az ő egyhetes büdös zokniját akasztjuk ki az ajtóra és meglátjuk hogyan tetszik majd :D
Szerintem a srác nem akar megmutatni senkinek semmit. egyszerűen csak otthon érzi magát tényleg.
Ha vannak szabályok, akkor be kell tartani, be kell tartatni! Mérgelődés helyett ki kellene nyitnod a szádat! 😃
Az ülőkés dolog marhaság. Te lehajtod talán a fedelet is? Akkor lenne igazságos, mert akkor mindenkinek fel kell hajtania valamit.
Utolsó: kulturált ember lehajtja az ülőkét fedelestül, ugyanis lehúzáskor a víz mindenfelé fröcsög. A törülközőtől kezdve, a fogkefén át, a mosdó szélén tárolt pipereholmikig mindenre. És ezt a kérdező lakótársának a
palija is figyelembe vehetné, ez például egy jó érv, hogy miért ne érezze magát annyira otthon, ha otthon úgy élnek, mint a vademberek.
9: Én a Te barátodra gondoltam.
De ha a lakótársad fedezi a fiúja fogyasztását, akkor nem kell csinálni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!