Miert kell ezt csinalni? Szerintetek direkt csinaljak?
2 csajjal lakom alberletben. Ok ugyanarra a szakra jarnak, ezert egyutt jarnaj egyetemre es haza. A helyzet az,hogy az esetek 95% aban ott allok az ajto elott,mert nen tudok bemenni.
Van 1 kulcsos zar es alatta van 1 masik, amit csak belulrol lehet nyitni-zarni.
Ok nem foglalkoznak azzal, hogy esetleg ott vagyok vagy sem. Ahogy hazaernek bezarjak, en neg mind kulcsolok, de nem tudon kinyitni, es allok es varom, mig vegre jon valaki,hogy kinyissa az ajtot. 1x nem tudom mennyit ott alltam, es elkezdtem becsengetni, amire az volt a reakcio,hogy jaj milyen duhosen csengetsz.
Fogod magad, leszeded a másik zárat. Gondolom ha nem kulcsos, akkor le lehet csavarozni. Ha elköltözöl, előtte visszacsavarozod.
Vagy legközelebb te is kizárod párszor a csajokat, hogy szokják az érzést.
Amúgy szerintem nem direkt csinálják, csak kb olyan, mintha nem léteznél a szemükben, magyarul lesz*rnak. Ezt nem sértésként írtam, de szerintem ez lehet a háttérben.
Én is mindig zárom az ajtót, ha hazaértem. Sokan járkálnak a lépcsőházban, nem érzem jól magam, ha nincs kulcsra zárva. Páromnak is kopogni kell, de nem sértődik meg miatta(pedig az ő lakása)
Mondjuk ha többször szóltál nekik, akkor furcsa. Nem lehet úgy zárni az ajtót, hogy kívülről is nyitható legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!