Lenéző az angol tanárom velem. Mit csináljak? Mit tudok csinálni?
Két éve tanít minket. Nem vagyok jó angolból, egyszerűen nem megy annyira, pedig járok külön tanárhoz is, tanulok, meg minden...órán figyelek, mindig jegyzetelek és nem beszélgetek/hangoskodom. Rengeteg olyan eset volt már, hogy névszerint megmondta valakinek az osztályból, hogy ő nem olyan béna mint én, célozgat is rá, hogy egy kivételével ez mindenkinek megy...stb. Akkor volt egy témazáróm, amiben hibátlan lett a nyelvtani rész, erre odajött és közölte velem így, hogy hát ez egy jó angolosnak se ment volna így, nehogy neked, biztos másoltam valakiről. De hogy, ha mindenkitől távol ültem?! Erre ráírt egy hármast...egy csomó ilyen volt még, már nagyon zavar. Állandóan éreztetni próbálja velem (elég nagy sikerrel), hogy én mennyire béna vagyok, és hogy semmit nem tudok, meg mindenki jobb nálam. Önbizalmam így sincs semmi....
Tudok bármit is csinálni?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!