Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém+felesége+4 éves gyerekük...

Öcsém+felesége+4 éves gyerekük Bp-ről autóval 1 órára laknak házban,a kapcsolatunk jó,hétvégente találkozunk.Sokszor céloznak rá,h nálunk(Férjem+én)akarnak aludni.Velünk van a gond,h nincs ehhez kedvünk?Nem akarjuk megbántani őket,de 50nm-en lakunk

Figyelt kérdés

2021. febr. 24. 09:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy délután küldjétek el őket egy programra hivatkozva. Nem arra gondoltam, hogy hazudjatok, hanem tényleg csináljátok valamit. Szombati Duna parti séta vagy autózni a környéken, mindegy, csak kettesben valamit. Nektek is jót tesz, és a testvéred is észreveszi, hogy független családként nem állandó állomás vagytok a hétvégéken. Hosszú távon így lesz egészséges a kapcsolat köztetek (férjed és közted, illetve testvéred családjával is).
2021. febr. 27. 11:22
 42/52 anonim ***** válasza:
Én is írtam, hogy őszintének kell lenni. Ha megsértődnek, megsértődnek. De ez se normális dolog, minden hétvégén kölyköstül mindenestül nálatok dekkolni, csövezni, mert ez az. Ez nem egészséges dolog, és nem is értem ezt miért nem látják be. De gondolom az önzésük előbb való, hogy kajával megpakolva menjenek haza.
2021. febr. 27. 11:39
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
41-es, még a végén kitalálnák, hogy ők is mennének velük a Duna-partra sétálni :))) 42#.
2021. febr. 27. 11:39
 44/52 anonim ***** válasza:

Hát én kíváncsi lennék mik azok az egyéb okok, amik miatt a férjed nem kedveli őket, de persze ez magánügy és nem is kapcsolódik a kérdéshez... kíváncsi természet vagyok, bocsi :D

Ha tippelhetnék, azt mondanám, azért, mert neked mostanában kezd leesni, hogy ez már durván kihasználás a tesódék részéről, a férjed meg már korábban átlátta a helyzetet.

Tényleg nem semmi, hogy egyesek milyen pofátlanok tudnak lenni :/ konkrétan alig kerül valamibe nekik a kaja, mert anyuékhoz járnak feltankolni minden hétvégén. De ez nem elég, még a testvérnél is próbálkozni kell.

Sógornőd sem lehet annyira "fáradt", hiszen mégis jönnek, jönnek meg jönnek újra és újra... tényleg mint egy sáskahad (már bocsi, nem téged minősít)

2021. febr. 27. 13:26
 45/52 A kérdező kommentje:

Az őszinteséggel kapcsolatban tökéletesen egyet értek mindenkivel és dolgozom rajta!

Ha lenne gyerekünk, biztos nem arra vágynék én sem, hogy mással töltsem a várva várt szabad hétvégét, hanem, hogy együtt legyünk, főleg ha apa egész héten dolgozik.

44 semmi gond és jól tippelsz, mert az is benne van a pakliban.

Röviden annyi, hogy ők mindent megkapnak az én szüleimtől (nem pusztán anyagiakra kell gondolni!!! ), mi pedig semmit.

Tőlük van unoka, tőlünk nincs.

A férjem nem vár semmit, de látja, hogy mennyi minden rosszul esik nekem a szüleinkkel kapcsolatban és hát.. Ezért.

De ez elég hosszú és összetett.

Persze, nem hinném, hogy annyira fáradt lenne, mert valamiért tényleg mindig mehetnéke van..hétköznap a gyerek oviban, ő pedig napi 4 órában dolgozik. Nyilván gyerekkel több a teendő, de azért nem áll meg az élet.

2021. febr. 27. 16:36
 46/52 anonim ***** válasza:
Huhh, hát nagyon durva h ilyen család jutott neked :S a férjed előtt meg le a kalappal, hogy ilyen szintű megkülönböztetés meg kihasználás után is még csak magában morog, nem küldi el őket a halál f...ára.
2021. febr. 27. 16:52
 47/52 A kérdező kommentje:

Igen, vele nagyon nagy szerencsém van, türelmes és megértő!

Illetve az ő családja is az, főleg az anyósom egy tündér, úgyhogy kárpótolnak. 😊

Előfordult már persze, hogy nagyon ott tartott, hogy kibukik belőle minden, de miattam nem tette meg.

2021. febr. 27. 17:05
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen seggnyalás van az "onoka" miatt, menjenek akkor a szüleidhez csövezni. Sosem értettem, miért kell a nagyszülőknek így kifordulniuk magukból, ha valaki pottyant egy kölköt. Az a házaspár nem értékes, akinek nincs gyereke valamilyen okból? Ezek után pláne nem fogadnám őket. Foglalkozzon velük anyukád.
2021. febr. 27. 18:08
 49/52 anonim ***** válasza:

"Előfordult már persze, hogy nagyon ott tartott, hogy kibukik belőle minden, de miattam nem tette meg."

De gondolom, akkor te megtetted, ugye? Nem fogtad be a szádat csak azért, mert "rokonok"? És nem hagyod elnyomni a férjed akaratát, csak mert te önző vagy?

Jézusom...

2021. febr. 27. 18:15
 50/52 anonim ***** válasza:

"Az a házaspár nem értékes, akinek nincs gyereke valamilyen okból?"

Az emberek többsége szerint nem, sőt, egy bizonyos réteg szerint a házasságnak sincs értelme gyerek nélkül. Értelmes ember az ilyen rokonokat kitakarítja az életéből.

2021. febr. 27. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!