Mit lehet reagálni ilyen esetben? Lehet egyáltalán ehhez szólni valamit?
2# Ez azert egy realisabb kerdes mint a tanar hugicas.
Nem, ez nem normalis kerdezo. De hat az o eletuk, semmi kozod vegulis hozza, meg minek erdekeljen egyaltalan? Ne edd rajta magad. Ugy baxxak tonkre a sajat eletuk ahogy akarjak. A te eleted nem fugg toluk.
Mégis mit kéne reagálni? Ha ők verik a fejüket a falba, az ne neked fájjon. Az ilyen indíttatásból születő gyerekeket sajnálom, mert közel sem biztos, hogy a megfelelő módon lesznek nevelve. De ne legyen igazam.
Én voltam az egyetlen csak, aki fennakadt azon, hogy a kérdező szereti a még meg sem született unokahúgot/öccsöt? Hogy lehet szeretni valamit, ami meg se született?...
Én biztos nem jópofiznék senki előtt, ha kérdeznek.
Egyébként ez a story nagyon durva, ha igaz.
Ha nem mondanának el minden ismerősnek mindent magukról, hogy pl.mennyire rossz egyébként a kapcsolatuk akkor sem örülnék, de ennyire nem érdekelne.Így viszont mindenki nekem mondja, hogy ez mennyire elvont dolog meg, hogy sajnálják a babákat, és én nem igazán tudom mit mondhatnék erre.
#5 Nem tudom, lehet fura, de attól, hogy nem születtek még meg szeretet érzek irántuk..szerintem ez nem ritka.:)
Semmiképp se szakítsd meg velük a kapcsolatod, mégiscsak a testvéreid, plusz mondod hogy már várod te is a piciket, remélhetőleg velük is jóban leszel.
Ha kérdezik mit gondolsz semlegest választ adnék a helyedben. "Hát, az ő dolguk, nem akarok beleszólni."
Abban viszont óvatosan megmondhatod a véleményed a nővéreidnek, hogy ne maradjanak benne bántalmazó kapcsolatban! Hogy félted őket, és a kicsiket is.
Egyik alkoholista, másik meg néha felpofozza a nővéred? Ezek nagyon nagy váló okok. Ilyen helyzetben nem lehet egy békés és biztonságos környezetet kialakítani, ami jó lenne a születendő piciknek. Ezt mindenképp megmondadnám nekik, hogy azt nézzék ami a gyerekeknek a legjobb, és szakítsanak/váljanak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!