Öcsém+felesége+4 éves gyerekük Bp-ről autóval 1 órára laknak házban,a kapcsolatunk jó,hétvégente találkozunk.Sokszor céloznak rá,h nálunk(Férjem+én)akarnak aludni.Velünk van a gond,h nincs ehhez kedvünk?Nem akarjuk megbántani őket,de 50nm-en lakunk
Az egyetlen gond veled az, hogy egyáltalán felvetődik, hogy bennetek van a hiba. Nem vagytok kötelesek ottalvásra fogadni őket, sem minden hétvégén etetni őket.
Felvetődött már, hogy a változatosság kedvéért ti látogassátok meg őket Bp-en?
Nagyon szépen köszönöm a sok választ és nagyon örülök neki, hogy ugyanazt gondoljuk erről.
Szívből szeretem őket és már kezdett bűntudatom lenni, hogy szívtelen vagyok, hogy nem vágyom erre.
Őszintén szólva szomorú, de megfordult a fejemben az, hogy kényelemből tegyék ezt, hiszen vendégek, így ebéd, vacsora, következő napi reggeli, ebéd biztosan megoldva, illetve a gyerekkel nyilván sokat foglalkozunk.
Egyszer belementünk már, nem élveztük, 2 szobánk van, a hálóban nincs TV, a gyerek miatt már este 8-kor a férjemmel csendben suttogva beszélgettünk az ágyban. Éjszaka felsírt a gyerek. Vasárnap hajnal 5-kor már ment a mese nézés, csendben voltak persze,felkeltem, reggelit készíthettem 5 főre... Stb.. A saját lakásunkban feszengtem, hogy mikor mehetek WC-re, fürdeni, stb.
Hétfőtől péntekig dolgozunk a férjemmel, a hétvége a pihenésé. Illetve egy nap család /barátok, a vasárnapot kettesben szeretjük tölteni.
Egyszer aludtunk már náluk mi is, ők kérték, annyiban más, hogy nagy, 2 szintes kertesházban élnek. Bár én nem szeretek máshol aludni, élvezem sokak társaságát, de aludni otthon esik jól. Elegendő egy nap együtt. Persze valóban egy nyaralás egészen más, azzal nincs gondunk.
Valóban, jogos, őszintén el kéne ezt mondani.
Ha ebből sértődés lenne, azzal már nem tudok mit kezdeni.
Persze nem szeretném, ha megromlana a viszony.
Igen...
Meg a szüleinkhez szeretnének, ők szintén 52nm-en élnek, dolgoznak, stb.
Édesanyám most elmondta, hogy nem szeretnék, persze egy kis sértődés van.
Én nem értem, miért vágynak felnőtt emberek erre...?
Pláne gyerekkel?!
Igen, 24/24,az mondjuk nem rossz ötlet! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!