Mit tennél a helyemben? Jól döntöttem?
A testvéremről lenne szó. Hitelt vettek fel a párjával,és nem kicsi összegről van szó. Viszont most ott tartanak,hogy nem tudják fizetni a hitelt,de a gyerek meg ott van. Persze ezt mind külföldön vették fel,és hát hazajöttek.
Na most a mai nap folyamán felhívott a tesóm,hogy nem e tudnék egy kicsit segíteni nekik anyagilag.
Azt tudni kell,hogy én suliba járok,és kapok ösztöndíjat,amit én kocsira teszek el.
És igen tudom,hogy a testvér az első,de annyira szórja a pénzt,hogy az felfoghatatlan.
Szóval,ha kölcsön is adnék nekik,azt a pénzt én soha a büdös életben nem látnám viszont. A szüleink sem tudnak támogatni minket anyagilag.Így következett az,hogy felhív engem..
Én meg megmondtam neki,hogy ne haragudj,de ezért a pénzért én dolgoztam meg,és nekem ezzel célom is van.
Ami persze nem tetszett neki.
Tesóm 29 éves. Én pedig 18
Ennél jobb döntést nem hozhattál volna.
Valahogy így reagáltam volna le:
"Jól van nővérkém, akkor lehet elhúzni a pitsádat dolgozni, mert bizony sok anyuka is csinálja ezt és elkezdeni vigyázni a telefonjaitokra. Én is úgy tudok kocsira spórolni, hogy nem veszek havonta új telót és spórolok, amin lehet. Ha mást nem, legalább gyerek mellett illene megtanulnotok ennek a fortélyait. Na csá!"
"Lehet, hogy 100 ezret buksz rajta, de a testvéred. "
Ezzel a szoveggel akar millios osszegnel is lehet ervelni, szoval hulyeseget irsz!
A Kerdezo nem azert gyujt, hogy a tesoja havonta uj telot vegyen. Kapisi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!