Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennél a helyemben? Jól...

Mit tennél a helyemben? Jól döntöttem?

Figyelt kérdés

A testvéremről lenne szó. Hitelt vettek fel a párjával,és nem kicsi összegről van szó. Viszont most ott tartanak,hogy nem tudják fizetni a hitelt,de a gyerek meg ott van. Persze ezt mind külföldön vették fel,és hát hazajöttek.

Na most a mai nap folyamán felhívott a tesóm,hogy nem e tudnék egy kicsit segíteni nekik anyagilag.

Azt tudni kell,hogy én suliba járok,és kapok ösztöndíjat,amit én kocsira teszek el.

És igen tudom,hogy a testvér az első,de annyira szórja a pénzt,hogy az felfoghatatlan.

Szóval,ha kölcsön is adnék nekik,azt a pénzt én soha a büdös életben nem látnám viszont. A szüleink sem tudnak támogatni minket anyagilag.Így következett az,hogy felhív engem..

Én meg megmondtam neki,hogy ne haragudj,de ezért a pénzért én dolgoztam meg,és nekem ezzel célom is van.

Ami persze nem tetszett neki.

Tesóm 29 éves. Én pedig 18

2020. dec. 20. 12:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Most munkanelkuliek? Mibol elnek?
2020. dec. 20. 16:02
 32/37 A kérdező kommentje:
A párja dolgozik..
2020. dec. 20. 16:40
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Te még szinte gyerek vagy, nem a te problémád, hogy a testvéred mit és hogy cseszett el. Hasonló a korkülönbség köztem és a hugom között, ő is 18 most, még kb el sem kezdte az életet, eszembe sem jutna tőle abból a kis összeszenvedett pénzből kérni... Igen, a testvér az első, de a körülmények is számítanak.
2020. dec. 20. 23:08
 34/37 anonim ***** válasza:
94%

Ennél jobb döntést nem hozhattál volna.

Valahogy így reagáltam volna le:

"Jól van nővérkém, akkor lehet elhúzni a pitsádat dolgozni, mert bizony sok anyuka is csinálja ezt és elkezdeni vigyázni a telefonjaitokra. Én is úgy tudok kocsira spórolni, hogy nem veszek havonta új telót és spórolok, amin lehet. Ha mást nem, legalább gyerek mellett illene megtanulnotok ennek a fortélyait. Na csá!"

2020. dec. 21. 05:32
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem értek egyet a fentebb hozzászólókkal. Én adtam volna neki a helyedben. Lehet, hogy 100 ezret buksz rajta, de a testvéred. Csak egyszer kell adnod, és ha nem adja vissza akkor soha többet. De te is lehetsz még bajban, és most elveszítettél egy embert aki segíthetne.
2020. dec. 23. 21:17
 36/37 anonim ***** válasza:
88%

"Lehet, hogy 100 ezret buksz rajta, de a testvéred. "

Ezzel a szoveggel akar millios osszegnel is lehet ervelni, szoval hulyeseget irsz!

A Kerdezo nem azert gyujt, hogy a tesoja havonta uj telot vegyen. Kapisi?

2020. dec. 23. 21:28
 37/37 A kérdező kommentje:
Mint már említettem,hogy én a testvéremmel ellentétben dolgozom,nem szorulok segítségre. Ha tudnám,hogy arra költené amire kell,nem valami fszságra,akkor természetesen adnék. :)
2020. dec. 23. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!