Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tennél a helyemben? Jól...

Mit tennél a helyemben? Jól döntöttem?

Figyelt kérdés

A testvéremről lenne szó. Hitelt vettek fel a párjával,és nem kicsi összegről van szó. Viszont most ott tartanak,hogy nem tudják fizetni a hitelt,de a gyerek meg ott van. Persze ezt mind külföldön vették fel,és hát hazajöttek.

Na most a mai nap folyamán felhívott a tesóm,hogy nem e tudnék egy kicsit segíteni nekik anyagilag.

Azt tudni kell,hogy én suliba járok,és kapok ösztöndíjat,amit én kocsira teszek el.

És igen tudom,hogy a testvér az első,de annyira szórja a pénzt,hogy az felfoghatatlan.

Szóval,ha kölcsön is adnék nekik,azt a pénzt én soha a büdös életben nem látnám viszont. A szüleink sem tudnak támogatni minket anyagilag.Így következett az,hogy felhív engem..

Én meg megmondtam neki,hogy ne haragudj,de ezért a pénzért én dolgoztam meg,és nekem ezzel célom is van.

Ami persze nem tetszett neki.

Tesóm 29 éves. Én pedig 18

2020. dec. 20. 12:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezekre fel tudod hívni a figyelmüket.
2020. dec. 20. 13:16
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már 18 évesen te tarts el két felnőtt embert. Ne adj nekik és ne engedd magad érzelmileg zsarolni.
2020. dec. 20. 13:22
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ész nélkül szórja a pénzt, szerintem ne adj neki egy forintot se, így legalább megtanulja, hogy hol a határ
2020. dec. 20. 13:28
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Nem vágom a logikájukat...ott a hitel, erre hazajön csóróföldre?
2020. dec. 20. 13:35
 15/37 Savlekotő ***** válasza:
95%
29 éves egy tanuló 18 évestől kunyerál,de közben van gyerekük is,csodás..
2020. dec. 20. 13:43
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Jól tetted!! Eszedbe ne jussson adni neki pénzt. Ha adsz neki esküszöm megkereslek és felpofozlak. Gondolj magadra, ha neki feleség, gyerek meg adósság kellett, vessen magára. De hogy még támogatásért kuncsorog, na az már getsziség. Pont olyan, mint az én családom. Ne adj semmit, sértõdjön csak meg. Ne hadd magad lehúzni!
2020. dec. 20. 13:44
 17/37 A kérdező kommentje:

Ezt csak így mondom,hogy lányról van szó,én is lány vagyok.😅De mondom,ez mellékes.

Eszembe sincs annak a gondolata,hogy adok nekik.

Csak mindiga azt hozza fel,hogy én mennyi mindent kapok. Ő is kapott,de eladta..

2020. dec. 20. 13:50
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
legyél büszke magadra hogy te tudatosan gyűjtesz autóra és össze is tudod gyűjteni rá. A korodban általában csak annak van kocsija, akinek apuci a segge alá tolja. És nagyon sokan telefonra gyűjtenek. Havonta vesznek új telót? és mit csinálnak a régiekkel, kidobják? tapasztalatból tudom, hogy használt telefont eladni nehéz.-
2020. dec. 20. 13:58
 19/37 Savlekotő ***** válasza:
87%
Adja el a gyerekét is,bár lehet abból is csak a haszon számít neki.. 29 évesen itt tart hogy a tanuló testvérétől várja h pénzelje? Egyáltalán dolgozik?
2020. dec. 20. 13:59
 20/37 anonim ***** válasza:
97%
Egy 29 éves felnőtt, családos, dolgozó embernek hogy van pofája pénzt kérni egy 18 éves középiskolás tini ösztöndíjából? 🤨😧🤮
2020. dec. 20. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!