Ti hogyan döntöttetek volna a helyemben, ha ilyen ajánlatot kaptatok volna?
Én a helyedbe igent mondtam volna! Ha teccik a csaj akkor igent mondtam volna , de ha nem akkor is mert igy akár a barátod is lehetne és lehet akkor kicsit nagyobb hired lenne a suliba is , meg akár ki is alakulhatott volna valami pl a csajod lesz.
Szerintem , legalábbis én a helyedbe, következő ilyen alkalommal igent mondanák !!
És szerintem biztos teccel a csajnak ha csak ugy rádir fb-n és sokáig dumáltok, meg elhiv strandra.
Nem is tudom, miért írtam ki a kérdést. Talán csak, mert panaszkodni akartam, h milyen hülye vagyok.
Egyszerűen nem tudtam igent mondani. És nem hinném, hogy bejövök neki, mert őt mindenki nagyon kedveli.
Egyszerűen ő csak egy jó lélek, azért gondolt rám. És egyébként eléggé szép is. Csak bemutatott volna a családjának, meg a barátnője a pasijának. De nem ,tehetek róla, ilyen hülye a természetem, egyáltalán nem szeretek találkozni új emberekkel. :(
De szerintem, ha legközelebb hív, fontolóra veszem. Már bunkóság lenne ráírni, h meggondoltam magamat.
a helyedben elmentem volna.
a lányok nem irkálgatnak csak úgy akárkinek, szerintem tetszel neki.
El kellett volna menned. Legközelebb (ha lesz) akkor mindenképpen menj.
Feltéve ha tetszik neked :)
köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz :))
Tetszeni tetszik, de mondom, h csak kedvességből hívott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!