Elég ok ez hogy megszakítsam velük a kapcsolatot végleg?
Testvéremék kerültek 10 napra karanténba. Most úgy áll a helyzet hogy én vagyok a legbunkóbb a család szemébe mert nem ugrálok nekik boltba.
8-16.00ig dolgozok. Reggel elviszem a gyereket oviba és mivel nincs autóm gyalog járok dolgozni. Egyedül nevelem a gyereket albérletbe,a buszbérlet drága igy gyalogolok. Kb 1 ora séta. A gyerekért 17.00 körül érek oda.
Tudni kell hogy tesóm sógórának van autoja sokkal rugalmasabbam mozog mint én de tőlem várják el hogy vigyek nekik a boltból dolgokat. Mert hogy a sógóra barátnője most szült és nem engedi a párját covidosok közelébe. Gyerekkel míg oda érek kb 1 óra. De nem jó nekik a közeli kisboltból mert az drága menjek a másikba az olcsobb de meszebb is van. Mivel 19.00ig van nyitva a bolt vagy veszek magamnak is abba a boltba ami kell és megszakadok amig oda érek hozzájuk mert ugye nálam van az ő cuccok is vagy én már nem biztos oda érek a boltba nyitvatartási időbe. Nagy rohanás és macera az egész.
Ráadásul nem is fontos dolgokat kérnek! Vigyek colát, mososzert-nem azért mert nincs hanem mert most alciós-,csokit.
Erre nemet mondtam. Mondtam szombaton tudok vinni kenyeret vagy ami fontos. Ez volt csütörtökön. Tegnap hiv anyám üvöltve hogy mekkora bunkó vagyok tesoméknak úgy kell rendelni drága pénzért az ételt mert nem segitek. Kerülök még én is az ő helyükre ha rajtuk múlik dögöljek éhen a gyerekemmel együtt. Itt tettem le a telefont.
Mikor meséltem unokatesómnak mi történt és hogy az életbe nem akarom többé öket látni ő is el volt hülve hogy én reagálom túl. Tesómék most betegek segitenem kéne.
Tesódék durván kis akartak használni téged, de anyád az, aki minősíthetetlen dolgot tett. Ilyet mondott neked, hogy dögölj éhen, te meg csak úgy letetted a telefont? A helyedben úgy helyre tettem volna, hogy füle-farka ketté áll. Hanyagolnám az egész bagázst egy jó ideig és anyámmal szakítanám meg a kapcsolatot végleg. Használják ki egymást ezentúl.
Unokatesód is olyan ember, aki a más f.szával veri a csalánt. Ha szerinte neked segítened kéne, akkor hordja ő mosószert, kólát a testvéredéknek, gondolom full ingyen kell nekik.
Kérdező, neked van igazad, és rohadtul nem érdekelne egy olyan testvér, aki kisgyerek, meg munka mellett engem ugráltatna a hidegben gyalog, mert neki akciós kóla, meg csoki kell.
Simán rendelhetne. Mennyi a kiszállítási költség, 1200 Ft max? Ha ennyit nem bír kifizetni, akkor ne vegyen kólát, meg csokit, nem létszükséglet egyik sem.
Az is hülyeség, hogy a másik családtag nem vihet nekik, pedig van autója, mert félnek a vírustól. 1: neked szerintük mindegy, hogy elkapod vagy nem, neked talán nincs kisgyereked? 2: nem lehet letenni az ajtóban és elmenni, a pénzt meg átutalni fél perc alatt?
Nekünk a szomszédunk COVID-os, rendeltek a Tescóból, ezen felül mi is vásárolunk nekik néha, letesszük az ajtójuk elé, Revoluton átutalják és ennyi.
Nem hiszem el,hogy tesodek nem tudjak mondjuk online megoldani a bevasarlast. Ott van pl. a tesco. Hazhoz viszik a rendelesuket, csak be kell pakolni a hutojukbe a kajat.
Szerintem tulzas toluk, hogy teged akarnak olyan dolgokert szaladgaltatni, amik nem fontosak, es igy is van eleg dolgod. 🤷♀️
nem biztos, hogy náluk van tesco-online, én megyeszékhelyen lakom, nálunk pl. nincs (tesco igen, kiszállítás nincs). ez nem menti fel a kólázni akaró, és emiatt követelőző testvért és az anyát se, a durva stílusáért.
csak megírtam..
"Kerülök még én is az ő helyükre ha rajtuk múlik dögöljek éhen a gyerekemmel együtt."
Én azon is elgondolkoznék, hogy anyáddal tartsam-e a kapcsolatot ezek után, mert ilyet vágni valaki fejéhez abszolút nem szülőhöz méltól, enyhén szólva.
Neked is rengeteg dolgod és bajod van, és most csak azért te vagy az ügyeletes szemétláda, mert nem vagy csicska? Bocs, de igazad van, én sem akarnék velük semmilyen kapcsolatot ezek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!