Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elég ok ez hogy megszakítsam...

Elég ok ez hogy megszakítsam velük a kapcsolatot végleg?

Figyelt kérdés

Testvéremék kerültek 10 napra karanténba. Most úgy áll a helyzet hogy én vagyok a legbunkóbb a család szemébe mert nem ugrálok nekik boltba.

8-16.00ig dolgozok. Reggel elviszem a gyereket oviba és mivel nincs autóm gyalog járok dolgozni. Egyedül nevelem a gyereket albérletbe,a buszbérlet drága igy gyalogolok. Kb 1 ora séta. A gyerekért 17.00 körül érek oda.

Tudni kell hogy tesóm sógórának van autoja sokkal rugalmasabbam mozog mint én de tőlem várják el hogy vigyek nekik a boltból dolgokat. Mert hogy a sógóra barátnője most szült és nem engedi a párját covidosok közelébe. Gyerekkel míg oda érek kb 1 óra. De nem jó nekik a közeli kisboltból mert az drága menjek a másikba az olcsobb de meszebb is van. Mivel 19.00ig van nyitva a bolt vagy veszek magamnak is abba a boltba ami kell és megszakadok amig oda érek hozzájuk mert ugye nálam van az ő cuccok is vagy én már nem biztos oda érek a boltba nyitvatartási időbe. Nagy rohanás és macera az egész.

Ráadásul nem is fontos dolgokat kérnek! Vigyek colát, mososzert-nem azért mert nincs hanem mert most alciós-,csokit.

Erre nemet mondtam. Mondtam szombaton tudok vinni kenyeret vagy ami fontos. Ez volt csütörtökön. Tegnap hiv anyám üvöltve hogy mekkora bunkó vagyok tesoméknak úgy kell rendelni drága pénzért az ételt mert nem segitek. Kerülök még én is az ő helyükre ha rajtuk múlik dögöljek éhen a gyerekemmel együtt. Itt tettem le a telefont.

Mikor meséltem unokatesómnak mi történt és hogy az életbe nem akarom többé öket látni ő is el volt hülve hogy én reagálom túl. Tesómék most betegek segitenem kéne.

2020. nov. 22. 11:08
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
14%
Igen, ilyenkor minimum segítened kéne.
2020. nov. 22. 11:11
 2/30 A kérdező kommentje:

Akkor is ugrálnom kéne nekik

ha abszolult nem fontos dolgokat kérnek?

Tudni kell hogy amyámnak a tesóm volt mindig is a kedvenc gyereke. Tesómmal meg olyan semmilyen kapcsolatba vagyunk. Ha nekem kéne segítség sose ér rá senki. Ha nekik kell vmi én érjek rá.

2020. nov. 22. 11:14
 3/30 A kérdező kommentje:
Bár eddig én se fontos dolgokba kértem segitseget csak pl segiteni elhozni butort-a benzint utanfutot fizettem volna,vagy mivel tesóm gázszerelő nézze meg a falibabát a fürdőbe mert nem tudtam begyujtani. De nem ért rá
2020. nov. 22. 11:21
 4/30 Savlekotő ***** válasza:
27%

Miért lettek a válaszaim töröltetve? Talán fájt az igazság,hogy mi a szereped a családodban? Miért kérdezel ha nem tetszik az igazság, Menj és ugrálj nekik továbbra is.

70F

2020. nov. 22. 11:25
 5/30 A kérdező kommentje:
Nem töröltettem semmit
2020. nov. 22. 11:27
 6/30 Savlekotő ***** válasza:
76%

Kerülök még én is az ő helyükre ha rajtuk múlik dögöljek éhen a gyerekemmel együtt. Ezért megszakíthatod bátran,mert nem vagy családtag csak akkor néznek ember számba ha csicska üzemmódban létezel,ez mégis milyen család volt eddig is,ahol egy unoka halálát kívánja valaki? Egy száraz kenyeret se adnék innentől.

70F

2020. nov. 22. 11:32
 7/30 anonim ***** válasza:
80%
Dehogyis kell segíteni, főleg, hogy ez neked is nagyon megterhelő, ha a sógorod nem akar covidosokhoz menni, hát te sem, dolgozóként, óvodás gyerekek anyjaként. Biztos ezek után nem érdekelnének.
2020. nov. 22. 11:35
 8/30 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem rendelnek házhozszállítással?
2020. nov. 22. 11:37
 9/30 anonim ***** válasza:
87%
itt az ideje, hogy felfogjuk: járvány van és mindenki emberből van. sógor is bevásárolhatna, és lerakhatná a dobozt az ajtó elé. a karanténos is felfoghatná, most nincs kóla, nincs csoki, és a közelebbi bolt drágább. a kérdező is beláthatná, hogy nem most kéne 2 buszjegy árán xarozni.
2020. nov. 22. 11:44
 10/30 anonim ***** válasza:
85%

Kerdezonek van igaza! Kenyeret es gyogyszert vinne nekik HA azt kertek volna! Tudom h ez a lenyeg. Kenyer..felvagott es gyogyszer esetleg kisutni valo husi vagy vmi. Nem???

Es a durva h forditott helyzetben a kerdezo MAX ugyanezt varna el!! Nem Cola-t csokit ami raer 10 nap mulva is..

Sajat magam most vagy karantenba kerulok 10 napra vagy nem. Es elettarsammal mi is maximum ezert hivnank vkit fel telefonon.. kenyer gyogyszer.. nem csoki. Ennyi idot ki lehet birni.

Bunkok a tesodek. Nekik kene lelkileg tamogatni teged ha egyedul neveled most a gyereket! Minimum.

Na :) fel a fejjel.

2020. nov. 22. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!