Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elég ok ez hogy megszakítsam...

Elég ok ez hogy megszakítsam velük a kapcsolatot végleg?

Figyelt kérdés

Testvéremék kerültek 10 napra karanténba. Most úgy áll a helyzet hogy én vagyok a legbunkóbb a család szemébe mert nem ugrálok nekik boltba.

8-16.00ig dolgozok. Reggel elviszem a gyereket oviba és mivel nincs autóm gyalog járok dolgozni. Egyedül nevelem a gyereket albérletbe,a buszbérlet drága igy gyalogolok. Kb 1 ora séta. A gyerekért 17.00 körül érek oda.

Tudni kell hogy tesóm sógórának van autoja sokkal rugalmasabbam mozog mint én de tőlem várják el hogy vigyek nekik a boltból dolgokat. Mert hogy a sógóra barátnője most szült és nem engedi a párját covidosok közelébe. Gyerekkel míg oda érek kb 1 óra. De nem jó nekik a közeli kisboltból mert az drága menjek a másikba az olcsobb de meszebb is van. Mivel 19.00ig van nyitva a bolt vagy veszek magamnak is abba a boltba ami kell és megszakadok amig oda érek hozzájuk mert ugye nálam van az ő cuccok is vagy én már nem biztos oda érek a boltba nyitvatartási időbe. Nagy rohanás és macera az egész.

Ráadásul nem is fontos dolgokat kérnek! Vigyek colát, mososzert-nem azért mert nincs hanem mert most alciós-,csokit.

Erre nemet mondtam. Mondtam szombaton tudok vinni kenyeret vagy ami fontos. Ez volt csütörtökön. Tegnap hiv anyám üvöltve hogy mekkora bunkó vagyok tesoméknak úgy kell rendelni drága pénzért az ételt mert nem segitek. Kerülök még én is az ő helyükre ha rajtuk múlik dögöljek éhen a gyerekemmel együtt. Itt tettem le a telefont.

Mikor meséltem unokatesómnak mi történt és hogy az életbe nem akarom többé öket látni ő is el volt hülve hogy én reagálom túl. Tesómék most betegek segitenem kéne.

2020. nov. 22. 11:08
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
82%

Webshop-ból is tudnak rendelni, áruházaknak, boltoknak stb vannak ilyen opcióik vagy étteremből pl. Remélhetőleg nem minden szolgáltatótól messze laknak ahol pl. nincs házhozszállítás vagy hasonló.

Javasolja nekik valaki ezen alternatív lehetőségeket akkor. Sokmindent kell rendelni és akkor szállítási költség se számottevő vagy esetleg nincs is.

2020. nov. 22. 11:55
 12/30 anonim ***** válasza:
42%
Én értem a te helyzetedet is és kívülállóként nem ítélkezek, nem is ítélkezhetek, nekem az alternatív, házhozszállítási lehetőségek jutottak eszembe.
2020. nov. 22. 11:55
 13/30 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarnak házhozszállítást, mert az drága nekik, a kérdezőnek azért kell a távolabbi boltba menni, hogy spóroljanak párszáz forintot, miközben colat vedelnek, mert az olyan fontos.
2020. nov. 22. 11:59
 14/30 A kérdező kommentje:
Étteremből rendeltek legalábbis anyám ezt üvöltözte.
2020. nov. 22. 12:01
 15/30 anonim ***** válasza:
90%

A drága anyukád miért nem ér rá? Vagy ő esetleg a veszélyeztetett korosztály lenne?! 🤔

Te mihez kezdessz ha egyedülállóként beteg leszel, ne adj isten elveszted a munkahelyed?

Milyen jó, hogy mindig azt lehet ugráltatni, elhordani akit amúgy is húz az ág.. Én biztos meghúznék egy határt a családdal.

2020. nov. 22. 12:05
 16/30 anonim ***** válasza:
88%

Kozolnem veluk, hogy semmi gond, de kerem a havi berlet kifizeteset! Es nem azert, mert a testverem bajan szeretnek profitalni, hanem azert mert pofatlanok!

Anyadat pedig elkuldenem tudod hova..na vele biztosan megszakitanam a kapcsolatot.

2020. nov. 22. 12:13
 17/30 kovpet ***** válasza:
83%

"tesoméknak úgy kell rendelni drága pénzért az ételt mert nem segitek"

Egy Tesco-s kiszállítás pár száz forint, nekik ugye akármikor jó, mert nem mehetnek sehova úgysem. Max egy ezres így. Nehogy már órákat utazgass meg cipekedj egy ezresért. Mosóport cipelni? Na, ne már.

Ha valaki ordibál a telefonban, az meg vagy kinyomom, vagy félre teszem, ordítson a semminek, engem nem érdekel.

2020. nov. 22. 12:15
 18/30 anonim ***** válasza:
88%

hát akkor most kevesebb kólát isznak és kevesebb csokit esznek. amit ezen megspórolnak, azt rákölthetik az éttermi kajarendelésre.

vagy ők úgy akarnak spórolni, hogy a tesó cipelje nekik a távolabbi, olcsóbb boltból a kólát..? mert ha nem, akkor az nekik pluszkiadás?

ez a covid - ha másra nem is jó -,arra igen, hogy megismerhetjük a családtagjaink igazi arcát. ha eddig nem sikerült..

2020. nov. 22. 12:15
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
Ha covidosok és úgy se érzik az ízeket mi a fæsznak kell nekik kóla meg csoki?
2020. nov. 22. 12:19
 20/30 anonim ***** válasza:
80%

hát ez az :-D

és a 10 nap karantén alatt mosni is kevesebbet kell..

2020. nov. 22. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!