Szerintetek elvárható X testvértől, hogy ott legyen, mikor Y testvér anyós-apósa vendégségbe jön a két testvér szüleihez?
Figyelt kérdés
Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Tehát X és Y testvérek, Y anyós-apósa jön a szülőkhöz, elvárható-e X-től, hogy jelen legyen, ott üljön köztük, stb.?
Személy szerint ha én lennék X, és kapcsolatom lenne, fordított helyzetben nem várnám el Y-tól, hogy ott üljön, ha a másik szülők jönnének. Persze ott lehet ha akar, de nem várnám el.
Ti mit gondoltok erről?
2020. okt. 31. 12:05
21/22 anonim válasza:
Szerintem nem várható el. X-nek semmi köze nem lesz úgymond Y anyósáhopz-apósához. Miért kéne ott ülnie velük?
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Én is így gondolom, hogy semmi közöm hozzájuk.
Nem kényszerítettek #4-es, de valahogy úgy éreztem, mintha a testvérem elvárta volna.
Nem értem, miért kellene nekem ott ülni, mikor unatkozok, nem érdekelnek azok a témák... Ha meg nyomkodnám a telefonom, bunkó lennék.
2020. nov. 1. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!