Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek elvárható X...

Szerintetek elvárható X testvértől, hogy ott legyen, mikor Y testvér anyós-apósa vendégségbe jön a két testvér szüleihez?

Figyelt kérdés

Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Tehát X és Y testvérek, Y anyós-apósa jön a szülőkhöz, elvárható-e X-től, hogy jelen legyen, ott üljön köztük, stb.?

Személy szerint ha én lennék X, és kapcsolatom lenne, fordított helyzetben nem várnám el Y-tól, hogy ott üljön, ha a másik szülők jönnének. Persze ott lehet ha akar, de nem várnám el.

Ti mit gondoltok erről?

2020. okt. 31. 12:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%

Kérdés, X és y együtt laknak-e. Ha igen, akkor szerintem udvariatlan és sértő, ha nem ül asztalhoz a többiekkel.

Ha nem laknak már együtt, akkor pont úgy hogy van visszautasítani a meghívást, mint bárki másnak.

2020. okt. 31. 12:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

"udvariatlan és sértő, ha nem ül asztalhoz a többiekkel"

De csak ha épp otthon van...

2020. okt. 31. 13:03
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Tisztára mint egy szöveges feladat.
2020. okt. 31. 13:04
 14/22 anonim ***** válasza:
13%
12, ha én ott lakom, és csak ezért lépek le, szerintem ritka nagy bunkóság.
2020. okt. 31. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell tudniuk róla, hogy miattuk. Bármi dolgod lehet. Ha ott laksz is, nem hozzád jönnek, jó eséllyel veled nem is egyeztettek az időpontot. Ha mégis, akkor tényleg bunkóság.
2020. okt. 31. 13:09
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem, de az en helyzetemben X vagyok es a tesom mindig elvarja, hogy menjek a szuleinkkel az anyosaekhoz.
2020. okt. 31. 15:23
 17/22 anonim ***** válasza:
67%
Nem várnám el. De ha amúgy otthon van akkor, akkor illik, hogy odamenjen bemutatkozni, kb. 5-10 percet jópofizzon, aztán nyugodtan kimentheti magát, hogy elvonul tanulnia, dolgoznia kell.
2020. okt. 31. 15:23
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nem, de az en helyzetemben X vagyok es a tesom mindig elvarja, hogy menjek a szuleinkkel az anyosaekhoz."

Ha szerinted sem elvárható, akkor egyszerűen csak tanulj meg végre nemet mondani, és vége a kinszenvedesednek.

2020. okt. 31. 17:20
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 szivesen megyek, rendes emberek. Volt olyan, hogy tenyleg nem volt időm, dolgoztam ejszaka, es vérig sértődott a tesóm, innen gondolom, hogy elvarja.
2020. okt. 31. 17:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Á, ne foglalkozz vele. Az ő baja.
2020. okt. 31. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!