Elvárható vagy sem egy nagymamától?
Anno mi a nagyimmal éltünk, a szüleim dolgoztak, mama intézett mindent.
Mikor ezt kamaszként anyuhoz vágtam, ő közölte, hogy majd az unokáival lesz ő is.
Nos, eljött a pillanat, dolgozom, és sajnos apukára nem számíthatok.
Hatkor érek haza, ez iskolaidőben 2 óra a gyerekekkel, de nyáron nyilván több.
Eljött az oviszünet, anyu meg kiborult, hogy ő nem bír négy hetet a csajokkal (9 és 5 évesek)
Viszont dolgoznom kell, nincs mese, max két hét szabim van (amúgy hat hét az oviszünet)
Igen is, meg nem is.
Egy jó családban segítik egymást. Pl. ha anyukád már nyugdíjas és jól van, nem beteg, és neked dolgozni kell, akkor szerintem természetes, hogy ő segít. Különben mi lenne a gyerekekkel.
De elsősorban mindenki maga felelős a gyerekeiért, nem a nagyik és más családtagok.
Függetlenül attól, hogy ti mennyit voltatok a nagyiknál. Meg ti együtt is éltetek a nagyikkal. Azért az más.
Nem,nem várható el. Megkérhető rá, de ha nem akarja, akkor nem csinálja.
Amúgy az oviszunet nem 6 hét, csak kettő, a robbin van osszevont csoport. Tabor a gyerekeknek, bebiszitter es meg van oldva
Anyukád anyának is pocsék volt, nagyinak is az, majd időssebb korában juttasd eszébe!
Egyébként én is így vagyok, ha majd nem győzöm szabadsággal, tábor lesz egy hétig, vagy 2 tábor a nyár elején és végén..
Ha ketten vannak, úgy biztonságosabb is!
Másrészt az én anyám pillanatok alatt idegbeteg lesz és káromkodik, csapkod, jobb helyen is van a gyerekem egy idegennel, mint vele..
Nálatok nem fér bele táboroztatni őket?
9!
Tok mindegy hogy hogy nézné ki, ha egyszer nem tudja megoldani. Táborba se egy helyre fog kerulninegy 5 eves óvodás és egy 3. osztályos gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!