Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek elvárható X...

Szerintetek elvárható X testvértől, hogy ott legyen, mikor Y testvér anyós-apósa vendégségbe jön a két testvér szüleihez?

Figyelt kérdés

Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Tehát X és Y testvérek, Y anyós-apósa jön a szülőkhöz, elvárható-e X-től, hogy jelen legyen, ott üljön köztük, stb.?

Személy szerint ha én lennék X, és kapcsolatom lenne, fordított helyzetben nem várnám el Y-tól, hogy ott üljön, ha a másik szülők jönnének. Persze ott lehet ha akar, de nem várnám el.

Ti mit gondoltok erről?

2020. okt. 31. 12:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
9%
Kibírnám. Jót beszélgetnék velük.
2020. okt. 31. 12:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem várható el, de meg lehet rá kérni. Viszont ha X nemet mond, akkor nincs Y-nak semmi joga kiakadni miatta.
2020. okt. 31. 12:15
 3/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem várható el, mert neki semmi köze hozzájuk.

Ha van ideje meg kedve, akkor ott lehet minden gond nélkül, de ha nem, akkor sincs emmi probléma vele.

2020. okt. 31. 12:17
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ez gyakran előfordul. bátyám apósa-anyósa beül és beszélgetnek a tesómmal,feleségével(lányukkal) meg az én szüleimmel. eszem ágában sincs ott ülni köztük :D köszönök, lekezelek, pár szó erre arra, van amikor leülök, de 95%ban nem. és senki se várja el tőlem hogy jelen legyek. kérdező, téged erre kényszerítenek?
2020. okt. 31. 12:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is gyakran van ilyen, de nem kényszerből. Én és a párom is jóban vagyunk a testvére feleségének szüleivel, az esküvőnkön is ott voltak :) Elvárni nem elvárható ettől függetlenül, annyira nem szoros már ez a kapcsolat.
2020. okt. 31. 12:26
 6/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem hozzá jönnek.
2020. okt. 31. 12:39
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem elvárható. Meg lehet kérdezni, hogy ráér -e, van -e kedve.
2020. okt. 31. 12:41
 8/22 anonim ***** válasza:
23%
Nem várható el,de -ha jó a testvéri kapcsolatunk- én ott lennék.
2020. okt. 31. 12:49
 9/22 anonim ***** válasza:
9%
Szokatlan nevük van a testvéreknek.
2020. okt. 31. 12:52
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a testvéri kapcsolaton múlik. Ha tudnám, hogy a testvérem nem bírja aposomekat, nem várnám el, hogy ott legyen, és én sem mennék fordított esetben, ha nem lenne kedvem.
2020. okt. 31. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!