Szerintetek elvárható X testvértől, hogy ott legyen, mikor Y testvér anyós-apósa vendégségbe jön a két testvér szüleihez?
Figyelt kérdés
Remélem, érthetően fogalmaztam meg a kérdést. Tehát X és Y testvérek, Y anyós-apósa jön a szülőkhöz, elvárható-e X-től, hogy jelen legyen, ott üljön köztük, stb.?
Személy szerint ha én lennék X, és kapcsolatom lenne, fordított helyzetben nem várnám el Y-tól, hogy ott üljön, ha a másik szülők jönnének. Persze ott lehet ha akar, de nem várnám el.
Ti mit gondoltok erről?
2020. okt. 31. 12:05
1/22 anonim válasza:
Kibírnám. Jót beszélgetnék velük.
2/22 anonim válasza:
Nem várható el, de meg lehet rá kérni. Viszont ha X nemet mond, akkor nincs Y-nak semmi joga kiakadni miatta.
3/22 anonim válasza:
Nem várható el, mert neki semmi köze hozzájuk.
Ha van ideje meg kedve, akkor ott lehet minden gond nélkül, de ha nem, akkor sincs emmi probléma vele.
4/22 anonim válasza:
nálunk ez gyakran előfordul. bátyám apósa-anyósa beül és beszélgetnek a tesómmal,feleségével(lányukkal) meg az én szüleimmel. eszem ágában sincs ott ülni köztük :D köszönök, lekezelek, pár szó erre arra, van amikor leülök, de 95%ban nem. és senki se várja el tőlem hogy jelen legyek. kérdező, téged erre kényszerítenek?
5/22 anonim válasza:
Nálunk is gyakran van ilyen, de nem kényszerből. Én és a párom is jóban vagyunk a testvére feleségének szüleivel, az esküvőnkön is ott voltak :) Elvárni nem elvárható ettől függetlenül, annyira nem szoros már ez a kapcsolat.
7/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem elvárható. Meg lehet kérdezni, hogy ráér -e, van -e kedve.
8/22 anonim válasza:
Nem várható el,de -ha jó a testvéri kapcsolatunk- én ott lennék.
9/22 anonim válasza:
Szokatlan nevük van a testvéreknek.
10/22 anonim válasza:
Nem csak a testvéri kapcsolaton múlik. Ha tudnám, hogy a testvérem nem bírja aposomekat, nem várnám el, hogy ott legyen, és én sem mennék fordított esetben, ha nem lenne kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!