Jogosan haragszok a nővéremékre?
Első gyerekét se én kereszteltem oké nem baj. A másodikra mondta kereszteljem, erre kitalálta hogy mégse, mert a párja nem akarja... Mondom oké...
Erre mamám szól, hogy a kislánynak lesz vasárnap keresztelő.
Én meg csak annyit mondtam, hogy jól van...
Csesztek meghívni,de már nem ez az első, kislány baba bemutatkozóra se hívtak mindent fbról tudok meg engem csak akkor keres ha kell valami.
Annyira nyílván nem jó a viszony,de ha ő keres engem ha pénz kell akkor minimum lenne ilyeneket elmondani.
Nem ő keresztel hanem a pap igen tudjuk... Ezen akadjunk már fel jó ne is a kérdésre válaszoljunk! Jön a szokásos höbörgés, hogy akadjunk már fenn meg kössünk bele valamibe? Rugdossuk még?
Nem én keresztelek,de felénk így mondják:" megkereszteled, megkeresztelem" bocs lehet fura helyen lakok
Felénk így mondják egyéb bajod? Elég sok mindent különböző tájegységekben máshogy ejtenek, mondanak, fogalmaznak!
Nyelvész professzorkám lehet menni, mert csak kötekedsz.
Hol van az a felétek????
Én még sehol nem hallottam így, pedig bejártam az országot....
Az agresszív kismalac személyesen???
LOL
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!