Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért erölteti anyám ezt az...

Miért erölteti anyám ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Tesóm nem is olyan régen szűlt,és anyám teljesen rávan pörögve erre az egészre,és azt akarja hogy menjek én is. De nekem ebben az évben lesz egy szakmai vizsgám,lassan pedig vezetésből vizsgázok,na meg egy csomót kell tanulnom. Így a barátomat csak az őszi szünetben láthatnám. Anyám persze ennek nem örül,mert milyen dolog ez. Amúgy meg utálom a tesómat (ez egy másik sztori) apa se akar menni,mert igazából csak a féltesóm.

Viszont patthelyzetben vagyok,mert ha nem megyek akkor nem hívhatok senkit át,de nem is mehetek sehova..

Anyámnak hiába mondok bármit is.. Mit csináljak?

17/L

2020. okt. 19. 18:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%
Mi bajod lenne, ha elmennel hozzájuk egy órára?
2020. okt. 19. 18:09
 2/21 A kérdező kommentje:
Egy nap lenne
2020. okt. 19. 18:10
 3/21 anonim ***** válasza:
79%
Az is átveszelheto. Valamit valamiért. Utána gondolom mehetsz a dolgodra. Nem jobb a békesség?
2020. okt. 19. 18:18
 4/21 A kérdező kommentje:
Kihagytam azt hiszem,hogy nem szeretem a gyerekeket,és múltkor is nekem kellett pesztrálnom. Nem. Szóval valami tanács?
2020. okt. 19. 18:20
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

Hívd fel tesód, hogy "Juci, utállak téged is meg hülye kölyködet is". Garantáltan nem kell menned utána.

Egyébként ha ezen az egy napon múlik a szakmai vizsga meg a jogsi, akkor hagyd a fenébe az egészet és állj be egy gyárba a szalag mellé.

2020. okt. 19. 18:29
 6/21 anonim ***** válasza:
78%

Nem hinnem hogy itt tanácsot kapsz, próbál ész érvekkel hatni anyudra, hogy miért nem szeretnél menni,

Miért utálod a tesód?

2020. okt. 19. 18:30
 7/21 A kérdező kommentje:
Mert olyan dolgokat mondott illetve tett,amit egy normális ember nem tesz. Pl nem veszem el a tesóm barátjat/barátnőjét. Nem?
2020. okt. 19. 18:31
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Mondd meg hogy ne ugráltasson, 17 évesen el tudod dönteni már hogy hova mész, nem 7 éves vagy, hogy betáblázza neked a programokat. Vagy zsírozd le tesóddal hogy most nem érsz rá, de majd máskor elmész. Aztán megmondod anyukádnak, hogy most nem mész, de már megbeszélted tesóddal, ha majd jobban ráérsz, mész. Amúgy is itt a "vírus", járvány van, nem illik kisbabához mászkálni ilyenkor.
2020. okt. 19. 19:05
 9/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem akarsz nem mész. Ilyen egyszerű. Anyádnak meg mondd meg, hogy ez az erőltetés csak az ellenérzéseket erősíti, így többet árt, mint használ.
2020. okt. 19. 19:07
 10/21 anonim ***** válasza:
75%

Lehet keménykedni, de akkor anyukád is olyan lesz. Mindjárt őszi szünet, a béke érdekében nem lehet rászánni erre egy napot?

Amúgy azt meg döntsd el, hogy az időhiány miatt nem akarsz menni, vagy mert nem bírod a nővéredet. Az, hogy elvette a barátodat/barátnődet(?) Mit jelent? Lelépett a pároddal, vagy mi? Mert úgy érthető, ha nem akarsz vele jópofizni, ezt nyilván anyukád is megérti.

2020. okt. 19. 19:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!