Miért erölteti anyám ezt az egészet?
Tesóm nem is olyan régen szűlt,és anyám teljesen rávan pörögve erre az egészre,és azt akarja hogy menjek én is. De nekem ebben az évben lesz egy szakmai vizsgám,lassan pedig vezetésből vizsgázok,na meg egy csomót kell tanulnom. Így a barátomat csak az őszi szünetben láthatnám. Anyám persze ennek nem örül,mert milyen dolog ez. Amúgy meg utálom a tesómat (ez egy másik sztori) apa se akar menni,mert igazából csak a féltesóm.
Viszont patthelyzetben vagyok,mert ha nem megyek akkor nem hívhatok senkit át,de nem is mehetek sehova..
Anyámnak hiába mondok bármit is.. Mit csináljak?
17/L
Ha nem akarsz, akkor ne menjél. Ha emiatt anyád nem akar elengedni az őszi szünetben sehova, akkor apukáddal nem tudsz erről beszélni? Ő lehet a pártodat fogná.
Vagy valami kompromisszumot kötni, hogy nem egész napra mész látogatóba, hanem csak pár órára? Hivatkozhatsz arra, hogy aznap még délután tanulni szeretnél. Írtad, hogy apukád se akar menni, csinálhatnátok azt, hogy ketten korábban eljöttök onnan, mert "dolgotok van", és anyukád meg ott marad egész napra.
Úgy bírom amúgy az ilyen szülőket. Elég felnőtt vagy már ahhoz, hogy eldöntsd, hogy kit akarsz meglátogatni és kit nem. Mi a francnak kell erőltetni?
Nem. Nem az én exemtől van a gyerek. Isten óvjon attól.
Hát kedves utolsó,ha ilyen testvéred lenne vagy rosszabb,nem hiszem,hogy akarnál rá számítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!