Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért erölteti anyám ezt az...

Miért erölteti anyám ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Tesóm nem is olyan régen szűlt,és anyám teljesen rávan pörögve erre az egészre,és azt akarja hogy menjek én is. De nekem ebben az évben lesz egy szakmai vizsgám,lassan pedig vezetésből vizsgázok,na meg egy csomót kell tanulnom. Így a barátomat csak az őszi szünetben láthatnám. Anyám persze ennek nem örül,mert milyen dolog ez. Amúgy meg utálom a tesómat (ez egy másik sztori) apa se akar menni,mert igazából csak a féltesóm.

Viszont patthelyzetben vagyok,mert ha nem megyek akkor nem hívhatok senkit át,de nem is mehetek sehova..

Anyámnak hiába mondok bármit is.. Mit csináljak?

17/L

2020. okt. 19. 18:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
44%
Erre az egy napra menj el de éreztetsd vele hogy utálod. Na nem arra gondolok hogy vérig sérted de éreztetsd.
2020. okt. 20. 07:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!