Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most komolyan ezért muszáj...

Most komolyan ezért muszáj még egy gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Igazából nem kérdezni szeretnék, csak kiírni valamit magamból, mert már hihetetlenül idegesít.

A 6 éves kislányomnak mániája lett egy kistesó, minden nap milliószor elmondja, hogy szeretne, mi meg mondjuk neki, hogy mi már nem szeretnénk több gyereket. De az anyósom meg a sógornőm folyamatosan támad, hogy miért nem akarunk kistesót a gyereknek,annyira szeretne (ja, mintha egy gyereknek nem változna havonta a véleménye mindenről) milyen jó a nagy család stb és ezt mind a kislány előtt aki emiatt csak jobban feszegeti ezt a témát!! Van egy 11 éves fiam is, nagyon szeretik egymást. Van egy majdnem önálló kisfiam és egy félig majdnem önálló kislányom ami nekem és a férjemnek is tökéletes. Amikor a fiam született természetesen az volt a sláger, hogy legyen már még egy gyerek és elvárásuk volt, hogy legyen kislány is a fiú után. Lett is, de már ez sem jó. Amúgy a másik, hogy annyira fiatalok se vagyunk már egy babához. Mint mondtam nem kérdés, csak ki akartam írni magamból, mert 10 perce mentek el anyóség és ismét felidegesítettek :D bár hasonló story-kat is szívesen olvasok ha vannak!

38/N a férjem 45/F

2020. aug. 15. 20:41
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Neem nem vagy egyedül 8-as,anyukám is a mai napig mondogatja, hogy milyen jó volt amikor az öcsémmel már oviba mentünk :D Egyébként érdekes, a fiamnak nem volt ilyen korszaka, pedig neki is sok ovis társának lett kistesója, azon is gondolkodtam, hogy egyáltalán anyósék hozták fel neki, de ezt persze már csak én képzeltem be
2020. aug. 16. 20:16
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem, nem muszáj. A gyerek kedvéért se. Szép is lenne, ha a befőtt tenné el a nagymamát :)

Egy 3. gyermek (jó esetben) csak és kizárólag a párod és a te döntésed kell hogy legyen. Senki más nem szólhat ebbe bele. Én megkérdezném az anyósom és a sógornőm, hogy ők attól miért lennének boldogak, hogy te felvállalsz olyan terheket, amiket egyáltalán nem akarsz hordani.

2020. aug. 16. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!