Most komolyan ezért muszáj még egy gyereket vállalni?
Igazából nem kérdezni szeretnék, csak kiírni valamit magamból, mert már hihetetlenül idegesít.
A 6 éves kislányomnak mániája lett egy kistesó, minden nap milliószor elmondja, hogy szeretne, mi meg mondjuk neki, hogy mi már nem szeretnénk több gyereket. De az anyósom meg a sógornőm folyamatosan támad, hogy miért nem akarunk kistesót a gyereknek,annyira szeretne (ja, mintha egy gyereknek nem változna havonta a véleménye mindenről) milyen jó a nagy család stb és ezt mind a kislány előtt aki emiatt csak jobban feszegeti ezt a témát!! Van egy 11 éves fiam is, nagyon szeretik egymást. Van egy majdnem önálló kisfiam és egy félig majdnem önálló kislányom ami nekem és a férjemnek is tökéletes. Amikor a fiam született természetesen az volt a sláger, hogy legyen már még egy gyerek és elvárásuk volt, hogy legyen kislány is a fiú után. Lett is, de már ez sem jó. Amúgy a másik, hogy annyira fiatalok se vagyunk már egy babához. Mint mondtam nem kérdés, csak ki akartam írni magamból, mert 10 perce mentek el anyóség és ismét felidegesítettek :D bár hasonló story-kat is szívesen olvasok ha vannak!
38/N a férjem 45/F
Es ha szuletne egy 3. gyerek, aki majd 6-7 evesen szintén kistesot akar, akkor is szapulni fognak titeket es igy tovabb?! Ezt kerdezd meg tölük.
Sógornödnek hany gyereke van es mennyit tervez?
Mi gyorsan leállítottuk a nyaggatást anyós részéről. "Nem lehet több gyerek, de erről nem akarok beszélni." Pont. Azóta nem csesztet a kistesóval.
A gyerekkel pedig elmentünk olyan ismerőshöz, ahol a két tesó nyírja egymást. Utána hazafelé megbeszéltük, hogy egy legeslegjobb barátnő mennyivel jobb!
Azóta nyugi van.
"de őszintén itt nem is a korom a lényeg, hanem az, hogy a babázás nem volt a kedvenc részem amúgy se. Ha tehetném lenne még egy gyerek de egyből egy 3 éves :D"
Kicsit off, de le kell írjam, hogy mennyire nagyon jó ezt olvasni, azt hittem, csak én vagyok így. 2 gyerekem van, a fiam már "nagy" 4 éves, a lányom 2 hónapos - és nem lehet rá egy rossz szavam sem, jó baba, de mégis ANNYIVAL jobb és könnyebb a fiammal, és annyira várom már, hogy a lányom is legyen 1-2 éves... Félreértés ne essék, imádtam/imádom mindkettőt babaként is, nagyon jó végignézni, ahogy fejlődnek, okosodnak, kinyílnak, de akkor is, ez a nagyon picibaba korszak valahogy nem nekem való. A sírás, a hasfájás, az éjszakázás, a szoptatás, az, hogy túl pici ahhoz, hogy le lehessen kötni... már 31 évesen is azt érzem, hogy öreg vagyok hozzá :D
Többek közt ezért sem lesz több gyerek nálunk sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!