Testvért mivel lehet jól megszivatni miközben alszik?
Figyelt kérdés
Tegnap arra ébredtem, hogy összefirkált, amíg aludtam, és fotózgatott. Ma este vissza szeretném adni valahogy, de nem ugyanígy. Van jó ötletek? A bepisiltetős trükkök valamelyikje működik?2020. aug. 7. 18:52
1/29 anonim válasza:
A legnagyobb szivatás, ha nem csinálsz semmit, csak néha sejtelmesen mosolyogsz rá.
2/29 anonim válasza:
Attól függ fiú a tesód vagy lány. Mindenképpen valamilyen szexuális, kínos, tevékenységgel. Akár rádobsz egy használt gumit és lefényképezed, vagy véres bugyit...stb. Én ilyenekkel szívatnám.
3/29 anonim válasza:
Kristen Hanby videóit lenne érdemes megnézned ötletgyűjtéshez.
4/29 anonim válasza:
#2 Remélhetőleg nem mindenki olyan beteg mint te.
5/29 anonim válasza:
Én anno legyantáztam a bajszát. Egy óriási rántásra/fájdalomra kelt :D
6/29 anonim válasza:
ülj rá a farkára. persze ha lány vagy.
7/29 A kérdező kommentje:
Ő fiú én lány, és csak egy év van köztünk, az ilyen szexuális poénok nem játszanak..
Gyantám nincs itthon, pedig ez jó lenne, lehet beszerzek majd egy keveset :))
Arra is gondoltam, hogy hajnalban egy tál meleg vízbe dugom a kezét, ettől állítólag bepisil. Lefotózom, és nem küldöm még el senkinek, de ha legközelebb is szemétkedik, a fotó megy a barátainak/barátnőjének. Szerintetek ez túl szemétség?
várom még az ötleteket :)
2020. aug. 7. 19:19
8/29 anonim válasza:
Értem a szexuális poénok nem játszanak, de az ágyba bepisilés igen. Valld be pisilési fétised van. Nem para.
9/29 anonim válasza:
Valóban az a leggonoszabb, ha azt játyzod, hogy készülsz valamire, közben pedin nem.
10/29 anonim válasza:
Vegyél egy csomag hideggyanta csíkot, és csak ragaszd rá. Majd ha felébred, neki kell leszedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!