Testvért mivel lehet jól megszivatni miközben alszik?
Figyelt kérdés
Tegnap arra ébredtem, hogy összefirkált, amíg aludtam, és fotózgatott. Ma este vissza szeretném adni valahogy, de nem ugyanígy. Van jó ötletek? A bepisiltetős trükkök valamelyikje működik?2020. aug. 7. 18:52
11/29 anonim válasza:
Most komolyan, hány évesek vagytok? 11, 12?
12/29 A kérdező kommentje:
15-16
néha még szivatjuk egymást :)
2020. aug. 7. 20:56
13/29 anonim válasza:
Álmában tegyél mellé egy plüssmackót, mintha azzal aludna (ne túl lányos cuccot, azt elhinnék nemi, hogy kamuból van ott), ezzel ennyi idősen tuti szétcikizik majd a haverjai.
De tényleg jó szivatás az is, ha csak úgy teszel, mintha készülnél valamire, ő meg majd nem mer elaludni. Lefekvéskor nyomkodd latvanyan a telódat, és ha megkérdi, mit csinálsz, annyit mondj, hogy á, csak ébresztőt állítasz be, egyből arra fog gondolni, hogy az éjszaka közepére :D
14/29 anonim válasza:
Már bocs, de ennyi idősen összefirkálni valakit, mint egy ovis.....
16/29 anonim válasza:
Borotvald le a labat/kezet. Eleg szarazon csak egy csikban, viszont az latszodjon :)
17/29 anonim válasza:
vegyél neki műbrokit,és dugd fel a seggébe.
18/29 anonim válasza:
Tegyél tejszinhabot a tenyereire és csikizd meg az arcát valami madár tollal :')
19/29 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az ötleteket :)) használtam belőlük
2020. aug. 10. 18:03
20/29 anonim válasza:
Mondjuk, az szexjáték rendelése (dildo, buttplug, análhoz síkosító ...) amikor csak a szüleitek vannak otthon a nevére...bónuszként utánvéttel, az elég kínos lenne neki XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!