Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvért mivel lehet jól...

Testvért mivel lehet jól megszivatni miközben alszik?

Figyelt kérdés
Tegnap arra ébredtem, hogy összefirkált, amíg aludtam, és fotózgatott. Ma este vissza szeretném adni valahogy, de nem ugyanígy. Van jó ötletek? A bepisiltetős trükkök valamelyikje működik?
2020. aug. 7. 18:52
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
még ötletek? :)
2020. aug. 29. 14:32
 22/29 anonim válasza:

Fesd ki mind a húsz körmét

Vágd le a szempilláját

Borotváld le a szemöldökét

2020. aug. 29. 15:51
 23/29 anonim ***** válasza:
39%
Nőj fel....
2020. aug. 29. 19:18
 24/29 Optipolar válasza:
66%
Szép kis testvér lehetsz, de a többi hozzászóló is megéri ám a pénzét, hogy ilyen ötleteket adnak. Nálatok amúgy minden rendben? Vagy csak szimplán ennyire silány életetek van, hogy ilyennel töltitek el a szabadidőtöket?
2020. aug. 29. 19:44
 25/29 anonim ***** válasza:

XD

mit csináltál végül ? :)

2020. aug. 29. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:
46%

Cipőbox a tenyerébe vagy a kilincsre?

Aki meg itt köcsögöl, hogy nőjetek fel, annak nincs igaza. Soha ne nőjetek fel :)

Én amúgy 31 vagyok, de még most is imádok szórakozni :)

2020. aug. 29. 22:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Harmincegy évesen neked másokat megalázó helyzetbe hozni szórakozás? Ennek már tizenévesen SE kéne így lenni.
2020. aug. 30. 02:18
 28/29 anonim ***** válasza:
41%

Ha neked a poén megalázó, akkor sajnállak.

Ez bosszantás, nem megalázás. Szar gyerekkorod lehetett, ha nem érzed a különbséget.

2020. aug. 30. 07:01
 29/29 anonim ***** válasza:

Kérdésedből két szót emelnék ki, és megláthatod, hogy ellentmondásba kerültél. A "jól megszivatni" kifejezésben két, ellentétes fogalmat akarsz összehozni: a "jót" és a "szívatást". Szeretnéd, hogy a jövőben veled mások jót tegyenek, vagy inkább szívassanak? Tedd azt a másikkal, amit önmagadnak kívánsz.

Ha a tesód igazságtalan veled szemben, fordulj a szülőhöz, hadd bírálja el a konfliktust, de ne kezdj önbíráskodni. Ha a tesód igazságtalanságát és gonoszságát a saját gonosz tetteiddel fogod tetőzni, akkor nem fogsz megoldani semmit sem, csak még több problémát fogsz előidézni.

2020. aug. 30. 18:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!