Szólnál a szüleidnek, ha tudomásod lenne róla, hogy a testvéred drogozik?
Bulikban, nem otthon, viszont eléggé elszaladt vele a ló és már nagyjából minden héten drogozik (eki). Tudom, hogy ez manapság nem számít olyan komolynak, és nagyon sok ember használja bulikban, de azért heti rendszerességgel nem sokan. Barátnői ugyanígy, egymást viszik bele. Emellett cigizik is rendesen, más szereket nem használ. Jóban vagyunk, úgyhogy nem szívesen köpném be, viszont rám nem hallgat, pedig már számtalanszor elmondtam neki, hogy erőteljesen le kene csökkenteni, max havi-2 havi alkalomra (elhagyni úgysem fogja), aminek még nincs komoly egészségkárosító hatása.
Szerintetek?
#25 rendesen frusztrált vagy, ez meglátszik a válaszodon is. Inkább legyen drogos, mint egy ilyen “mocskos” lelki sérült mint te. Nem kell a tesómat ócsárolni, világos?
Többieknek köszönöm a normális válaszokat, felpontoztam azokat, akik a kérdésre válaszoltak.
#32 el szokott járni dolgozni, de attól még itthonról is kap pénzt minden héten.
#33 pedig eléggé értelmi és/vagy lelki sérültnek tűnsz, mert megkértelek, hogy hagyd abba a tesóm ócsárlását, de csak folytatod. Valami problémád tuti van. Te voltál az egyetlen, aki nem tudott normálisan válaszolni. Ezzel zárom hozzád soraimat, nem fogok veled itt veszekedni. További szép napot.
Nehéz helyzetben vagy, mert nem akarsz visszaélni a testvéred bizalmàval. Másrészt viszont visszaélsz a szüleid bizalmával. Ha valami történne az első kérdésük az lenne, hogy te tudtál róla?
Ebben a korban valóban pont a szüleire nem hallgat egy fiatal. Az is kérdés milyenek a szüleid, hogyan kezelnék előre láthatólag. Szerintem ne add fel, hogy nem tudsz hatni rá, illetve fordulj egy drogprevenciós szervezethez, mint családtag neked is tudnak szakmai segítséget adni. Egyáltalán nem veszélytelen amit csinál, ma ezek a szerek nagyon bizonytalanok, bármi lehet bennük.
27 az amfetamin azért nem csengett le mert olcsó árban és erős hatású kábítószer ezért veszik meg inkább a pár ezer forintos exstasyt vagy speedet vagy kristályt mert ezektől jól érzik magukat, feldobottak, tudnak táncolni egész éjjel ezért is hívják "diszkódrognak" őket mert ezek oda lettek kitalálva
Azt nem veszik figyelembe, hogy maximálisan károsítják vele az egészségüket és a mentális épségükkel játszanak
A fiataloknak nincs pénzük a több tízezer forintba kerülő kokainra aminek az élménye és erőssége egyébként is csak töredéke mint egy rendes amfetaminnak, és a hatása sem a diszkóba való
Külföldön már a 90-es évek elején lecsengett az amfetamin, ha valaki drogozik akkor kokózik de én ahogy elnézem,így az elmúlt lassan 20 év alatt már egyre kevesebben drogoznak mint anno 20 évvel ezelőtt amikor tele volt narkósokkal egy diszkó ma meg elvétve találni egy pár beállt drogost
És aki alkalmanként drogozik az is narkós meg aki minden héten drogozik az is narkós csak annyi a különbség, hogy talán aki alkalmanként drogozik annak talán több esze van mint annak mint aki minden héten beállva pörög a diszkókban, játszogtva fizikális és mentális egészségével egyaránt
Meg vannak akik szurkálják magukat speedel meg heroinnal de azt a kategóriát hagyjuk mert az egy másik téma. Igen mélyre kell süllyedni ahhoz, hogy valaki odáig eljusson, hogy szurkálja magát
https://www.youtube.com/watch?v=eTdFCquV57k
https://www.youtube.com/watch?v=uJ-WRT8tyDQ
Hallgasd végig ezeket, és gondold át, mi ez az egész. Nem egy ördögi dolog, de persze próbálják bekenegetni sok mocsokkal, mert a 10-búl egy ember, aki nem megfelelően használta épp fetreng az intenziven, holott nem ez a szokványos. El sem tudjátok képzelni mennyien csinálnak, mennyit, miből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!