Szólnál a szüleidnek, ha tudomásod lenne róla, hogy a
testvéred drogozik?
Figyelt kérdés
Bulikban, nem otthon, viszont eléggé elszaladt vele a ló és már nagyjából minden héten drogozik (eki). Tudom, hogy ez manapság nem számít olyan komolynak, és nagyon sok ember használja bulikban, de azért heti rendszerességgel nem sokan. Barátnői ugyanígy, egymást viszik bele. Emellett cigizik is rendesen, más szereket nem használ. Jóban vagyunk, úgyhogy nem szívesen köpném be, viszont rám nem hallgat, pedig már számtalanszor elmondtam neki, hogy erőteljesen le kene csökkenteni, max havi-2 havi alkalomra (elhagyni úgysem fogja), aminek még nincs komoly egészségkárosító hatása.
Nem szólnék mert a testvérem bizalma az egyik legfontosabb. A tesód mindíg ott lesz bármi is legyen. Én a bátyámmal úgy vagyok, hogy mindenki tud mindent a masik szokásairól mit próbált stb. De ez köztünk marad mert kb hozzám fordulhat és legyen bármi kövessen el bármit a tesóm marad és ez számít csakis.
2020. júl. 31. 23:45
22/40 anonim válasza:
"Nem szólnék mert a testvérem bizalma az egyik legfontosabb. A tesód mindíg ott lesz bármi is legyen." Két hamis állítás egyben. HA már olyan hülye hogy pusztítja magát, kötelességed megállítani. És ne tegyünk úgy mintha minden testvéri viszony űberfasza lenne.
2020. júl. 31. 23:47
23/40 Bellatrix:3 válasza:
Hidd el nekem van ahol az. Az lehet, hogy nem nálad de ez van. Én szeretem a tesómat bármilyen is legyen. Én max tanácsot adhatok neki aztán ennyi soha nem fogom azért beárulni mert nem úgy csinál dolgokat ahogy Én elgondolom. Ugyanis az életéhez semmi közöm max tanácsot adok ha nem fogadja meg az ő döntése azért soha nem fogom lenézni beárulni mert ő másképp éli az életét mint ahogy én vagy bárki más elvárná. Mindezektől függetlenül a tesóm marad no matter what.
2020. aug. 1. 00:08
24/40 anonim válasza:
Eszembe se jutna!
2020. aug. 1. 00:44
25/40 anonim válasza:
Aha. aztán ha a drogos hülye beledöglik, te mosod kezeidet , mert "aződöntésevót" Ez nem a másik tiszteletben tartása. Hanem totális felelőtlenség. Egy mocskos drogos SOHA nem fog ésszerű döntéseket hozni.
2020. aug. 1. 07:07
26/40 Bellatrix:3 válasza:
Attól, hogy valaki néha drogozik még nem egy mocskos drogos és nem feltétlen hal bele csak szólok!🤷♀️
2020. aug. 1. 08:51
27/40 anonim válasza:
Te jó ég, ekiznek még ma is a fiatalok? Azt hittem ez a szar a 90es években lecsengett.
Ha "csak" néha fuvezne nem szólnék, de az eki sajnos veszélyes. Kérj segítséget
2020. aug. 1. 09:39
28/40 anonim válasza:
Bellatrix: Hát nagyon gáz, hogy te hagynád szó nélkül, hogy a te testvéred önpusztító életmódot folytasson, és semmit nem tennél, hogy az egészséges út felé tereld. Ha előtted próbálná fejbe lőni magát, biztos akkor is tapsikolnál neki, és mosolyogva biztatnád, hogy azt csináljon, amit akar, mi?
2020. aug. 1. 09:57
29/40 anonim válasza:
Nos, a probléma ott kezdődik, hogy a hetente drogozás qrvára nem “néha”.
Az meg különösen aggasztó, ha valaki azért csinálja 21 éves felnőtt emberként, mert hát “a barinők is”. Ha a barinők heroint próbálnak ki, ő is megy majd utánuk?
2020. aug. 1. 10:05
30/40 anonim válasza:
Szerintem ne szólj. Ha tolni akarja úgyis csapatja neki. Most a szülők mit tehetnének. De komolyan? Csak rontanának a helyzeten. Pl én is súlyos drogfüggő lettem (keményebbektől mint a laszti) de miután itthon folyton balhéztak, még inkább elkezdtem a drogos haverokkal lógni. Hamar súlyos problémáim is lettek.. De a a saját tapasztalatom alapján mondom, ha a szülők rosszul kezelik a dolgot, akkor bizony nagyobb esély van arra hogy sokkal rosszabb lesz, mint hogy jó.
Te beszélj inkább vele, mélyebben erről a témáról. Amúgy a 2 bogyó még nem sok. Bár manapság az is elég kiszámíthatatlan. De még így sem gázos. Viszont ha vált sp-re vagy kólára akkor hamar nagy függőséget okozhat...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!