Nem beteges ez egy kicsit testvéri kapcsolatban?
Aztaqva, azért ezeken most lehidaltam... Ti a saját gyereketekről fantáziáltok, és azzal vigasztaljátok magatokat, hogy a gondolat nem bűn? Szerintetek ennyire természetes a beteg fantáziátok?
Így már érthető miért szóljátok le azt, aki szerint normális a saját gyerekünket meglátni meztelenül. Azért, mert ha ti látjátok meg meztelenül a gyereketeket, akkor a szexre asszociáltok. Csakhogy, tudnotok kell, hogy ez egyáltalán nem normális.
30
Egy szőrösödő gyerek ( 16 év tájon ) már nem igazán gyerek. Ugye ez világos s a többi "izének" is?
Nem úgy látszik:))))
33 senki
Egy szóval nem írtam, hogy ÉN;)
TE gondolsz a szexre gyerekednél s TE taperolod! Kiindultál magadból;)
Én azt vallom, hogy egy szőrösödő gyereket már ne nézegesse se a tesója, se szülei;)
ui: s a tesódra is rámászol...pfff
34
Ti mind beteg állatok vagytok;)
"TE gondolsz a szexre gyerekednél s TE taperolod!"
Nekem nincs gyerekem, de ha lenne biztosan nem "tapizgatnám" :D
Ezt te írtad az előbb, meg hogy szerinted normális a szexre gondolni, ha tapizgatod a gyerekeidet. :) De úgy látom, ebben az országban egyre normálisabb pedofilnak lenni, és kb már az a ciki, ha valaki nem az.
Én kosza gondolatról írtam. Helyén kell kezelni!
Pont onnan jön a prűdéria, hogy ártalmatlan koszagondolatokat sokan nem tudják helyén kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!